Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Cod portocaliu si Cod galben de polei in mai multe judete, prelungite

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cod portocaliu si Cod galben de polei in mai multe judete, prelungite

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod portocaliu si Cod galben de polei, valabile pentru mai multe judete din tara. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu si Cod galben de polei in mai multe judete

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod portocaliu si Cod galben de polei, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara. in Muntii Banatului si in cea mai mare parte a Carpatilor Meridionali va ninge viscolit, iar vantul va avea intensificari in special.

Cod portocaliu de ploi si polei in Baragan pana la ora 14.00

Meteorologii au prelungit, pana joi la ora 14. 00, avertizarea cod portocaliu de polei si ploi pentru mai multe judete ale tarii, printre care si Ialomita.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata. Meteorologii trag un semnal de alarma fata de soferi, sa fie foarte atenti la drum. Codul galben es.

Polei pe mai multe drumuri din tara. n Buzau s-au produs 3 accidente pe o portiune de 500 de metri

Trei accidente s-au produs, joi seara, pe o portiune de doar 500 de metri, pe DN2 - E85, intre Oreavu si Posta Calnau, din judetul Buzau, din cauza carosabilului ud si inghetat, informeaza Mediafax. Pe mai multe drumuri din tara exista risc de aparitie a poleiului.

UPDATE Cod portocaliu si galben de polei n 13 judete / Circulatiedificila pe mai multe drumuri nationale si pe Autostrada Bucuresti-Constanta / Si traficul feroviar este ngreunat din cauza poleiului

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, avertizari cod portocaliu pentru opt judete, avertizand ca, pana la ora 11. 00, in aceste zone se vor semnala depuneri semnificative de polei. in alte cinci judete, este cod galben de polei pana la ora 10. Centrul Infotrafic al Politiei Romane a anuntat ca se circula ingreunat, din cauza poleiului, pe mai multe artere rutiere din judetele Buzau, Braila, Calarasi, Galati, Ialomita, Ilfov, Giurgiu, Harghita, Prahova, Tulcea si Vrancea, precum si pe Autostrada Bucuresti-Constanta.

Cod portocaliu de polei joi dimineata in Baragan

Opt judete, printre care si Calarasi, se afla joi, de la ora 08. 00, sub cod portocaliu de polei pana la ora 11.

UPDATE Cod portocaliu de polei n opt judete, pna la ora 11.00 / Cod galben de polei n alte 5 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata coduri portocalii pentru opt judete, avertizand ca, pana la ora 11. 00, se vor semnala in aceste zone depuneri semnificative de polei. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata coduri portocalii pentru opt judete, avertizand ca, pana la ora 11. 00, se vor semnala in aceste zone depuneri semnificative de polei. in alte 5 judete, este cod galben de polei pana la ora 10.

ALERTA de ultima ora: Cod portocaliu de ninsoare, polei si avalanse

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe toti romanii care se afla, tranziteaza sau doresc sa mearga in Franta ca, potrivit Meteo France, a fost emis un cod portocaliu de ninsoare si polei pentru 29 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )