Libnet.ro
UNICEF

14:47

UPDATE Cristi Dimitriu, director general News.ro, a plecat din agentie. Va fi noul Head of Corporate al GMP PR

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cristi Dimitriu, director general News.ro, a plecat din agentie. Va fi noul Head of Corporate al GMP PR

Plecare de la varful agentiei de stiri News. ro. Cristi Dimitriu, director general, a renuntat la pozitia pe care a detinut-o de la infiintarea companiei, anunta Paginademedia. ro, care precizeaza ca acesta a iesit cu totul din presa. GMP PR a anuntat, vineri seara, ca agentia de relatii publice are un nou Head of Corporate, acesta fiind Cristian Dimitriu. continuă pe Hotnews

UPDATE Cristi Dimitriu, director general News.ro, a plecat din agentie. Va fi noul Head of Corporate al GMT PR

Plecare de la varful agentiei de stiri News. ro. Cristi Dimitriu, director general, a renuntat la pozitia pe care a detinut-o de la infiintarea companiei, anunta Paginademedia. ro, care precizeaza ca acesta a iesit cu totul din presa. GMT PR a anuntat, vineri seara, ca agentia de relatii publice are un nou Head of Corporate, acesta fiind Cristian Dimitriu.

Cristi Dimitriu, director general News.ro, a plecat din agentie. Si din presa

Plecare de la varful agentiei de stiri News. ro. Cristi Dimitriu, director general, a renuntat la pozitia pe care a detinut-o de la infiintarea companiei, anunta Paginademedia. ro, care precizeaza ca acesta a iesit cu totul din presa.

Tarom va avea un nou director general, in doua-trei zile

Tarom va avea un nou director general in doua-trei zile, actualul director Florin Susanu anuntand, ieri, ca are in plan sa se intoarca in cabina de pilotaj, dupa circa doua luni de interimat.

Florian Bodog a demis-o pe Amalia Serban, director general in Ministerul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a demis-o, joi, pe Amaliei Serban din functia de director general Directia generala de asistenta medicala si sanatate publica.

Nou director general la Tarom in doua-trei zile

Compania nationala Tarom va avea un nou director general in doua-trei zile, au anuntat, marti, reprezentantii Ministerului Transporturilor in cadrul Comisiei pentru transporturi din Camera Deputatilor.

Alexandru Frunza, noul director general interimar al Tarom

Consiliul de Administratie al transportatorului aerian de stat Tarom i-a prelungit mandatul cu o luna directorului general interimar, pilotul Florin Susanu, au declarat ieri reprezentanti ai Ministerului Transporturilor. Surse oficiale au declarat insa ca Susanu si-a delegat atributiile lui Alexandru Frunza, directorul financiar al societatii, in varsta de 31 de ani.

Curg banii pentru Cristi Borcea. Cum face afaceristul bani din spatele gratiilor (FOTO)

Cristi Borcea o duce bine din punct de vedere financiar si din spatele gratiilor. Desi afacerile sale ar fi putut intra oricand in pragul falimentului, acest lucru nu s-a intamplat datorita.

Iohannis, despre dezvaluirile lui Daniel Dragomir: Nu urmaresc cancan-uri, omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale

Klaus Iohannis a daramat, intr-o declaratie din New York unde participa la Adunarea Generala a ONU, toate afirmatiile facute de fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir. Seful statului a numit toate.

Presedintele Iohannis sustine ca dezvaluirile lui Daniel Dragomir nu sunt credibile: A plecat din SRI din cauza problemelor penale

Dezvaluirile fostului colonel SRI, Daniel Dragomir, nu afeteaza credibilitatea institutiilor de forta deoarece este vorba de un personaj care a parasit Serviciul din cauza unor probleme penale, a declarat presedintele Klaus Iohannis, la New York.

ştiri din Economie

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2802 seconds )