Libnet.ro
UNICEF

13:00

UPDATE FOTO Timis:Accident grav pe A1, din cauza vitezei: Soferul de 18 ani a murit, alte patru persoane din masina sunt ranite

Hotnews Hotnews,
 UPDATE FOTO Timis:Accident grav pe A1, din cauza vitezei: Soferul de 18 ani a murit, alte patru persoane din masina sunt ranite

Pe Autostrada A1 Deva - Nadlac, la kilometrul 516, in zona localitatii Ortisoara, judetul Timis, a avut loc un accident rutier grav dupa ce un sofer de 18 ani, care avea patru pasageri in masina, nu a mai putut controla autovehiculul din cauza vitezei si a intrat in parapet. 43 Accidentul a fost provocat de excesul de viteza, persoana decedata fiind soferul de 18 aniUPDATE 10. 36 O coloana de masini s-a format pe o distanta de aproximativ cinci kilometri pe autostrada Timisoara Arad, autoritatile blocand circulatia o ora pentru cercetari. continuă pe Hotnews

UPDATE FOTO Timis:Accident grav pe A1, din cauza vitezei: Soferul de 18 ani a murit, alte patru persoane din masina sunt ranite / Tnarul ar fi fost pe drum spre o competitie auto

Pe Autostrada A1 Deva - Nadlac, la kilometrul 516, in zona localitatii Ortisoara, judetul Timis, a avut loc un accident rutier grav dupa ce un sofer de 18 ani, care avea patru pasageri in masina, nu a mai putut controla autovehiculul din cauza vitezei si a intrat in parapet. 27 Din primele informatii se pare ca soferul se deplasa, in cadrul unui grup de autoturisme, spre Arad, unde este programat un concurs automobilistic. 43 Accidentul a fost provocat de excesul de viteza, persoana decedata fiind soferul de 18 aniUPDATE 10. 36 O coloana de masini s-a format pe o distanta de aproximativ cinci kilometri pe autostrada Timisoara Arad, autoritatile blocand circulatia o ora pentru cercetari.

UPDATE Accident grav la Tancabesti, n Ilfov: Sapte persoane, ntre care doi copii, au fost ranite

Sapte persoane, printre care si doi copii, au fost ranite in urma unui accident grav petrecut vineri seara in localitatea Tancabesti din judetul Ilfov, transmite News. ro. Doua dintre cele sapte victime au ramas blocate in masini, iar la fata locului au intervenit mai multe echipe de pompieri si medici.

Circulatia rutiera pe Transfagarasan, oprita pna luni dimineata, din cauza incendiului de vegetatie de lnga cetatea Poenari

Circulatia rutiera pe Transfagarasan este oprita duminica seara pe ambele sensuri, din cauza incendiului de vegetatie de langa cetatea Poenari din judetul Arges, politistii estimand ca traficul va putea fi reluat luni dimineata, in jurul orei 8.

O sala de fitness saudita pentru femei, nchisa din cauza unei videoclip considerat indecent

Autoritatile saudite au dispus vineri inchiderea unei sali de fitness pentru femei de la Riad, din cauza unui videoclip promotional in care aparea o femeie in tinuta sportiva mulata, relateaza Agerpres citand AFP.

Brasov: Un barbat a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 124

Un barbat din Brasov, in varsta de 48 de ani, a murit din cauza gripei, numarul total al persoanelor ajungand la 124. Barbatul nu era imunizat antigripal si nu avea alte probleme de sanatate, scrie.

Sibiu: Protest spontan la Spitalul de Pneumoftiziologie din cauza scaderii veniturilor (VIDEO)

Angajatii Spitaului de Pneumoftiziologie din Sibiu protesteaza din cauza scaderii veniturilor odata cu aplicarea noului regulament privind acordarea sporurilor. Oamenii tin foi pe care scrie Vrem sporurile.

Accident grav pe Autostrada Timisoara-Arad. Opersoana a murit, iar alte patru au fost ranite

O persoana a decedat si alte patru au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut pe Autostrada A1 Deva - Nadlac, in zona localitatii Ortisoara din judetul Timis, traficul rutier in zona fiind oprit mo.

Accident grav la Braila. Trei victime

Un tanar de 20 de ani a trecut pe culoarea rosie a semaforului si de aici pana la a provoca un accident groaznic a fost un singur pas. Acesta a lovit un alt vehicul cae circula regulamentar. Accidentul a.

Accident grav de munca la Santierul Naval Damen din Galati. Un muncitor a fost lovit de o bucata de platbanda, suferind un politraumatism

Un barbat de 32 de ani, angajat la santierul naval de la Galati, a fost internat la Spitalul de Urgenta, dupa ce a fost lovit astazi de o bucata de platbanda din incarcatura unei macarele. ITM Galati si o comisie din partea santierului au deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele in care s-a produs accidentul de munca.

Botosani: Tanar, condamnat la inchisoare cu executare din cauza unor mesaje trimise pe Facebook

Un tanar din botosani a fost condamnat la inchisoare dupa ce a santajat doua adolescente pe Facebook. Barbatul, in varsta de 26 de ani, a primit o pedeapsa de doi ani si opt luni de inchisoare cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )