Libnet.ro
UNICEF

09:15

UPDATE Grav accident rutier in Olanda: Cinci romani morti si trei raniti

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Grav accident rutier in Olanda: Cinci romani morti si trei raniti

Cinci cetateni romani si-au pierdut viata si alte patru persoane, dintre care 3 romani, au fost grav ranite intr-un grav accident auto produs luni, pe drumul N270, la est de Helmond, Noord-Brabant, in Olanda. Autoritatile din Romania au fost informate in legatura cu acest accident, iar Ambasada Romaniei la Haga se afla in contact cu familiile victimelor, a declarat marti pentru Agerpres o sursa din cadrul reprezentantei diplomatice. continuă pe Hotnews

Impact frontal pe o sosea din Olanda. Cinci romani au murit pe loc

Cinci romani si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier, pe o sosea din Olanda. Potrivit presei locale, microbuzul in care se aflau romanii a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un.

Prahova: 6 persoane au fost ranite intr-un GRAV accident rutier

Sase persoane au fost ranite, intre care trei copii, intr-un accident rutier produs, sambata, in zona de nord a Ploiestiului. Toate victimele au fost transportate la spital. Doua autoturisme s-au ciocnit.

Accident grav in Olanda: Cinci romani au murit, iar alti trei au fost raniti

Cinci cetateni romani au murit, iar alti trei au fost raniti in Olanda, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a lovit frontal cu un camion, afirma surse din cadrul serviciilor de interventie citate de presa ol.

Coliziune intre doua autoturisme. Accident rutier cu cinci raniti pe DN2A

Cinci persoane au fost ranite luni, intr-un accident rutier pe DN 2A, in apropiere de localitatea Andrasesti. Politistii ialomiteni au intocmit dosar penal pentru vatamare coprorala din culpa.

Olanda: Romani MORTI intr-un cumplit accident (FOTO)

Cinci romani au murit, iar alti trei au fost raniti, intr-un accident produs in Olanda. Potrivit presei locale, romanii se aflau intr-un microbuz care a intrat intr-o coliziune cu un camion cisterna, pe.

Avocatul vedetelor, Daniel Ionascu, implicat intr-un grav accident de circulatie. Sansele de supravietuire...

Avocatul Daniel Ionascu se zbate intre viata si moarte, dupa ce, marti, a suferit un grav accident de masina pe autostrada A2. Ionascu, supranumit avocatul vedetelor a fost transportat de urgenta la.

Accident cumplit in judetul Gorj! O masina s-a izbit de un cap de pod. Un tanar de 22 de ani a murit, iar prietenul sau e in stare grava

Un tanar de 22 de ani si-a pierdut viata, iar un altul de 21 a ajuns la spital in stare grava. Cei doi au fost implicati intr-un grav accident rutier ce a avut loc in noaptea de sambata spre duminica in.

Avocatul Daniel Ionascu, implicat intr-un grav accident de circulatie. Medicii actioneaza de urgenta pentru a-i salva viata

Daniel Ionascu a suferit un accident grav de masina in urma cu putin timp. Avocatul a fost transportat de urgenta la spital si este operat de urgenta in aceste momente. Avocatul Daniel Ionascu a.

Sase persoane, dintre care trei copii, ranite intr-un accident rutier in Ploiesti

Sase persoane, intre care trei copii, au fot ranite intr-un accident produs, sambata dupa-amiaza, in zona de nord a municipiului Ploiesti, toate cele sase victime fiind preluate de ambulante si duse la spital. Potrivit Politiei Prahova, accidentul a avut loc pe soseaua de centura a municipiuului Ploiesti DN 1), in zona comerciala din nordul orasului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )