Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Kovesi: Daca vor intra in vigoare modificarile propuse la procedura penala DNA se inchide / Acestea nu ne vor mai lasa sa investigam infractiunile de coruptie / Imaginati-va cum e sa suni o persoana care a cerut mita. Ce sa mai investighezi?

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Kovesi: Daca vor intra in vigoare modificarile propuse la procedura penala DNA se inchide / Acestea nu ne vor mai lasa sa investigam infractiunile de coruptie / Imaginati-va cum e sa suni o persoana care a cerut mita. Ce sa mai investighezi?

Daca intra in vigoare noile modificari propuse la codul de procedura penala, DNA se inchide, a declarat joi, intr-o interventie telefonica la Digi 24, procurorul sef al Directiei Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. Aceste modificari nu ne mai lasa practic sa investigam infractiuni de coruptie, nu se va mai ajunge niciodata la trimiterea in judecata, a acuzat Kovesi,. continuă pe Hotnews

UPDATE Kovesi: Daca vor intra in vigoare modificarile propuse la procedura penala DNA se inchide / Acestea nu ne vor mai lasa sa investigam infractiunile de coruptie / Imaginati-va cum e sa suni o persoana care a cerut mita. Ce sa mai in investighezi?

Daca intra in vigoare noile modificari propuse la codul de procedura penala, DNA se inchide, a declarat joi, intr-o interventie telefonica la Digi 24, procurorul sef al Directiei Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. Aceste modificari nu ne mai lasa practic sa investigam infractiuni de coruptie, nu se va mai ajunge niciodata la trimiterea in judecata, a acuzat Kovesi,.

Modificarea Codurilor penale. Kovesi: Daca o astfel de lege intra in vigoare, putem spune ca DNA-ul se inchide

Daca modificarile pe care parlamentarii vor sa le aduca la Codurile penale vor intra in vigoare, putem spune ca DNA-ul se inchide, a declarat Laura Codruta Kovesi. Daca acest text va intra.

Diploma si medalia de acordare a Premiului Nobel al doctorului George Emil Palade vor intra in patrimoniul Muzeului National de Istorie

Diploma si medalia de acordare a Premiului Nobel pe care l-a primit in 1974 profesorul doctor George Emil Palade, singurul roman care a primit aceasta distinctie, vor intra in patrimoniul Muzeului National de Istorie a Romaniei MNIR) si vor fi expuse in Sala Tezaurului Istoric a institutiei muzeale, scrie News. ro.

Cu cinci zile inainte de Craciun, mai multi piloti Ryanair vor intra in greva

Pe 20 decembrie mai multi piloti Ryanair care sunt membri ai Asociatiei Pilotilor Aerieni din Irlanda IALPA) vor intra in greva. Pilotii, in cea mai mare parte capitanii, au sustinut actiunea.

Kovesi: Daca modificarile legilor trec, DNA se desfiinteaza

Daca modificarile legilor penale vor fi aprobate, DNA se va inchide, a declarat joi, intr-o interventie telefonica la Digi 24 , procurorul sef al Directiei Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )