Libnet.ro
UNICEF

18 Apr.

UPDATE Liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, sustine ca Niculae Badalau, presedinte executiv PSD, l-a injurat si l-a batut la o nunta / Liberalul a depus o plangere la politie, dosarul va fi trimis la Parchetul General

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, sustine ca Niculae Badalau, presedinte executiv PSD, l-a injurat si l-a batut la o nunta / Liberalul a depus o plangere la politie, dosarul va fi trimis la Parchetul General

Liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, sustine ca presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, l-a jignit, l-a amenintat si l-a lovit in timp ce erau la o nunta. Liberalul a depus plangere la Politie si a fost la IML pentru certificat medico-legal, dosarul urmand sa fie trimis la Parchetul General. Badalau a negat incidentul si a spus ca doar au avut un schimb de replici. continuă pe Hotnews

UPDATE Deputatul PNL Marin Anton sustine ca Niculae Badalau, presedinte executiv PSD, l-a injurat si l-a batut la o nunta / Liberalul a depus o plangere la politie, dosarul va fi trimis la Parchetul General

Deputatul PNL Marin Anton sustine ca presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, l-a jignit, l-a amenintat si l-a lovit in timp ce erau la o nunta. Liberalul a depus plangere la Politie si a fost la IML pentru certificat medico-legal, dosarul urmand sa fie trimis la Parchetul General. Badalau a negat incidentul si a spus ca doar au avut un schimb de replici.

UPDATE Deputatul PNL Marin Anton spune ca Niculae Badalau, presedinte executiv PSD, l-a injurat si l-a batut la o nunta / Liberalul a depus o plangere la politie, dosarul va fi trimis la Parchetul General

Deputatul PNL Marin Anton spune ca presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, l-a jignit, l-a amenintat si l-a lovit in timp ce erau la o nunta. Liberalul a depus plangere la Politie si a fost la IML pentru certificat medico-legal, dosarul urmand sa fie trimis la Parcehtul General.

Deputatul PNL Marin Anton spune ca Niculae Badalau, presedinte executiv PSD, l-a injurat si l-a batut la o nunta

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD, este acuzat de liberalul Anton Marin ca l-ar fi lovit, sambata seara, cand cei doi ar fi participat la o nunta. IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal, cauza urmand a fi preluata de la Parchetul General, informeaza Mediafax.

Niculae Badalau, prima reactie dupa scandalul cu Marin Anton: Dumnezeule, era o petrecere! Nu am avut decat un schimb de replici. Detest violenta

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, sustine ca a avut doar un schimb de replici cu liberalul Marian Anton, aseara, la o nunta, dar ca nu s-a lasat cu bataie. Marin Anton sustine ca Badalau l-a injurat de maicuta lui, iar apoi l-a lovit cu podul palmei in gura.

Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, cercetat penal pentru ca l-a lovit pe liberalul Marin Anton

ACTUALIZARE 15:14 Mihai Gotiu: Niculae Badalau ne-a amenintat cu bataia, pe mine si pe Nicusor Dan, in februarie, chiar in Parlament Senatorul USR Mihai Gotiu, care a fost agresat saptamana trecuta in studioul B1 TV de catre fostul purtator de cuvant al Cabinetului Ponta Mirel Palada, a sustinut ca Niculae Badalau, acuzat de lovire de liberalul Marin Anton, i-a amenintat cu bataia pe el si pe Nicusor Dan in luna februarie, chiar in Parlament. *ACTUALIZARE 14:19 PNL: Singurul argument al PSD este agresivitatea *ACTUALIZARE 13:52 Badalau: Nu l-am lovit, dansul vrea sa devina vedeta ------ Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, este acuzat ca l-a lovit pe liberalul Marin Anton la o nunta la care au participat in localitatea Comana din Giurgiu. Anton a depus plangere la Politie, fiind deschis un dosar de cercetare penala pentru amenintare, loviri si alte violente, potrivit unei surse din presa.

Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, cercetat penal pentru ca l-a lovit pe liberalul Marin Anton

ACTUALIZARE 13:52 Badalau: Nu l-am lovit, dansul vrea sa devina vedeta Presedintele Executiv al PSD Niculae Badalau a declarat, astazi, referindu-se la acuzatiile liberalului Marin Anton potrivit carora l-ar fi lovit, ca a avut un schimb de replici cu acesta si ca detesta violenta, apreciind ca liberalul are frustrari si ca vrea sa devina vedeta, potrivit unei surse din presa. ------ Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, este acuzat ca l-a lovit pe liberalul Marin Anton la o nunta la care au participat in localitatea Comana din Giurgiu. Anton a depus plangere la Politie, fiind deschis un dosar de cercetare penala pentru amenintare, loviri si alte violente, potrivit unei surse din presa.

PNL cere excluderea lui Niculae Badalau din PSD, dupa conflictul cu fostul deputat Marin Anton

Partidul National Liberal a emis un comunicat prin care cere excluderea senatorului Niculae Badalau din PSD, dupa ce politicianul l-ar fi lovit pe fostul deputat PNL Marin Anton, sambata seara, la o.

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau: Nu l-am lovit pe Marin Anton

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca nu l-a lovit pe fostul deputat Marin Anton si ca a fost vorba de o simpla altercatie.

Marin Anton: Badalau a inceput sa strige la mine, sa ma injure de maicuta mea si mi-a dat peste gura

Liberalul Marin Anton a declarat, duminica, la Antena 3, ca presedintele executiv al PSD Niculae Badalau l-a injurat de mama, l-a amenintat ca il aranjeaza si ca i-a dat un pumn de palma peste gura, motiv pentru care l-a.

Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, acuzat ca l-a batut pe fostul deputat PNL Marin Anton

Un nou episod violent s-a petrecut, sambata seara, intre doi lideri politici din Romania. Senatorul PSD Nicolae Badalau s-a ales cu dosar penal dupa ce l-a lovit pe deputatul PNL Marin Anton, la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )