Libnet.ro
UNICEF

05:00

UPDATE LIVE TEXT Guvernul britanic a aprobat acordul tehnic privind Brexitul, dupa o reuniune care a strnit febrilitate si confuzie la Londra / Comisia Europeana confirma ca s-a ajuns la un acord decisiv

Hotnews Hotnews,
 UPDATE LIVE TEXT Guvernul britanic a aprobat acordul tehnic privind Brexitul, dupa o reuniune care a strnit febrilitate si confuzie la Londra / Comisia Europeana confirma ca s-a ajuns la un acord decisiv

Negociatorii Comisiei Europene si Marii Britanii au ajuns la un acord asupra conditiilor Articolului 50 al Tratatului UE. Toate aspectele acordului Brexit au fost finalizate si stabilite la nivelul echipelor de negociere. Acest acord marcheaza un moment decisiv in negocieri. LIVE TEXT:UPDATE 23:30 Victor Negrescu: Acordul privind Brexitul inseamna garantii ferme pentru romanii din Marea BritanieUPDATE 23:20 Comisia Europeana a confirmat, miercuri seara, ca Marea Britanie si Uniunea Europeana au ajuns la un acord decisiv pe tema Brexit. UPDATE 22:45 Negociatorul-sef al Uniunii Europene, Michel Barnier, a salutat miercuri seara aprobarea proiectului de acord pe tema Brexit de catre Guvernul Marii Britanii,UPDATE 21:30 Guvernul britanic a aprobat proiectul de acord privind Brexitul incheiat marti la nivel tehnic cu Uniunea Europeana, a anuntat miercuri seara premierul Theresa May, la capatul unei sedinte de guvern de cinci ore, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Pas important pentru Brexit: Guvernul britanic a aprobat acordul de iesire din Uniunea Europeana

Guvernul britanic a aprobat miercuri seara dupa o sedinta maratonul acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a anuntat premierul Theresa May la finalul discutiilor. Premierul britanic a.

Guvernul britanic a aprobat acordul privind Brexit

Premierul britanic, Theresa May, a anuntat miercuri seara ca guvernul sau a aprobat acordul privind Brexitul, anunta agentiile internationale de presa. in curs de actualizare .

Guvernul britanic a aprobat acordul pentru Brexit

Guvernul britanic a aprobat, astazi, dupa o sedinta maraton, acordul pentru Brexit, de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

UPDATE Guvernul britanic a aprobat acordul tehnic privind Brexitul, dupa o reuniune care a strnit febrilitate si confuzie la Londra

UPDATE 21:30 Guvernul britanic a aprobat proiectul de acord privind Brexitul incheiat marti la nivel tehnic cu Uniunea Europeana, a anuntat miercuri seara premierul Theresa May, la capatul unei sedinte de guvern de cinci ore, potrivit AFP.

UPDATEGuvernul britanic a aprobat acordul tehnic privind Brexitul, dupa o reuniune care a strnit febrilitate si confuzie la Londra / Comisia Europeana confirma ca s-a ajuns la un acord decisiv

Guvernul britanic a aprobat proiectul de acord privind Brexitul incheiat marti la nivel tehnic cu Uniunea Europeana, a anuntat miercuri seara premierul Theresa May, la capatul unei sedinte de guvern de cinci ore, potrivit AFP. Negociatorii Comisiei Europene si Marii Britanii au ajuns la un acord asupra conditiilor Articolului 50 al Tratatului UE. Toate aspectele acordului Brexit au fost finalizate si stabilite la nivelul echipelor de negociere. Acest acord marcheaza un moment decisiv in negocieri, transmite Comisia Europeana. Victor Negrescu: Acordul privind Brexitul inseamna garantii ferme pentru romanii din Marea Britanie Primul ministru irlandez saluta acordul de retragere al Marii Britanii din Uniunea Europeana .

UPDATE Leonardo Badea a fost votat presedinte al ASF / Viorel Stefan a primit un singur vot pentru si 60 de abtineri

Leonardo Badea a fost votat marti pentru functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) cu 39 de voturi pentru, 21 voturi impotriva si 1 abtinere. Principalul perdant este vicepremierul Viorel Stefan, care a primit un singur vot pentru functia de presedinte al ASF si 60 de abtineri. Cei noua membri votati sa conduca ASF sunt: Leonardo Badea presedinte), Elena Doina Dascalu prim-vicepresedinte); Marius Bota vicepresedinte piata de capital); Cristian Rosu vicepresedinte piata asigurarilor); Dan Armeanu vicepresedinte pensii private); Joszef Birtalan membru neexecutiv); Gabriel Gradinescu membru neexecutiv); Aura Socol membru neexecutiv); Ovidiu Wlassopol membru neexecutiv). HotNews. ro a transmis LIVE TEXT audierea celor peste 30 de candidati si votul din Parlament.

BREXIT: Theresa May a obtinut sustinerea Guvernului britanic privind acordul de iesire al Marii Britanii din UE

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca membrii Guvernului de la Londra au cazut de acord asupra proiectului negociat cu Bruxelles privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

BREXIT: Theresa May a obtinut sustinerea Guvernului britanic privind acordul de iesire a Marii Britanii din UE

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca membrii Guvernului de la Londra au cazut de acord asupra proiectului negociat cu Bruxelles privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Patru ministri din guvernul britanic vor sa demisioneze. Totul se intampla din cauza Brexitului

Patru ministri care sustin ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana sunt pe punctul de a demisiona din guvernul condus de Theresa May, scrie ziarul Sunday Times. Se relateaza ca Uniunea Europeana ar fi.

Patru ministri din guvernul britanic care sunt impotriva Brexit, pe punctul de a demisiona

Patru ministri care sustin ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana sunt pe punctul de a demisiona din guvernul condus de Theresa May, scrie ziarul Sunday Times. Se relateaza ca Uniunea Europeana ar fi respins planul lui Theresa May privind un mecanism independent de supraveghere a oricarui acord vamal provizoriu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )