Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie / Fostul presedinte francez ar fi anchetat pentru banii primiti in campania electorala de la Libia lui Gaddafi

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie / Fostul presedinte francez ar fi anchetat pentru banii primiti in campania electorala de la Libia lui Gaddafi

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut de politiei, el fiind investigat in privinta finantarii campaniei electorale, a declarat Reuters o sursa judiciara. continuă pe Hotnews

Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie, in scandalul finantarii campaniei electorale pentru prezidentialele din 2007, informeaza Reuters. Sarkozy este acuzat ca ar fi primit nu.

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut, marti, intr-un dosar cu privire la finantarea ilegala a campaniei sale electorale pentru alegerile prezidentiale din 2007, pe care le-a castigat, transmite cotidianul Le Monde, potrivit Agerpres.

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, retinut de politie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie, in scandalul finantarii campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2007, informeaza postul Digi24.

Nicolas Sarkozy, fostul presedinte francez, retinut de politisti

Fostul presedinte din Franta, Nicolas Sarkozy, a fost retinut de politisti in cadrul unei anchete privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din anul 2007. Acesta e acuzat.

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, retinut

Fostul presedinte al Frantei este anchetat pentru finantarea ilegala a campaniei prezidentiale din 2007, informeaza Reuters. Retinerea fostului sef de stat francez ar putea sa dureze pana la 48 de ore.

Traian Basescu, reactie virulenta la adresa lui Dan Voiculescu: Despre ce alianta vorbeste fostul presedinte

Traian Basescu a avut o reactie virulenta la adresa fondatorul Antenelor, Dan Voiculescu, si a lui Mihai Gadea si Mircea Badea. Fostul presedinte acuza o alianta intre Antena 3 si RTV pentru.

Principalul suspect in cazul agresiunii produse sambata intr-o statie de autobuz din Bucuresti a fost retinut pentru 24 de ore

Principalul suspect in cazul agresiunii produse sambata intr-un autobuz al liniei 178 din Bucuresti, unde un barbat a fost taiat la o mana cu un cuter, a fost retinut, iar duminica va fi dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, scrie News. ro. Potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei, barbatul, in varsta de 41 de ani, a fost retinut sub acuzatiile de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si port sau folosire fara drept de obiecte periculoase.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )