Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Parchetul General preia ancheta n cazul violentelor din Piata Victoriei

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Parchetul General preia ancheta n cazul violentelor din Piata Victoriei

Parchetul general a confirmat, marti, preluarea dosarului privind violentele din 10 august din Piata Victoriei de la Parchetul Militar, pentru cercetarea unitara a evenimentelor, dupa ce au fost depuse plangeri penale impotriva ministrului afacerilor interne, Carmen Dan, prefectului municipiului Bucuresti, Speranta Cliseru, conducerii Jandarmeriei Romane si Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti. La data de 11 august 2018, s-a dispus inceperea urmaririi penale in cauza sub aspectul savarsirii infractiunilor de purtare abuziva, abuz in serviciu si neglijenta in serviciu, arata Parchetul. continuă pe Hotnews

Parchetul General preia ancheta n cazul violentelor din Piata Victoriei

Procurorii Sectiei Militare a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) preiau ancheta privind violentele din 10 august din Piata Victoriei, pana acum cercetarile fiind desfasurate de catre Parchetul Militar, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Parchetul General preia de la Parchetul Militar ancheta in cazul protestului de vineri din Piata Victoriei

Sectia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General a preluat de la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar ancheta in dosarul privind modul de interventie al jandarmilor si incidentele petrecute la manifestatia de vineri seara din.

Sase persoane sunt audiate sambata seara in cazul violentelor din Piata Victoriei

Sase persoane sunt audiate sambata seara la Politia Capitalei cu privire la violentele de vineri seara din Piata Victoriei, pana acum fiind audiati, in total, 19 oameni.

Parchetul General anunta, OFICIAL, ca a preluat ancheta privind violentele de la protest: De ce s-a luat aceasta decizie

Parchetul General a anuntat oficial ca a preluat ancheta privind interventia in forta a jandarmilor la protestul din 10 august. intr-un comunicat de presa transmis marti, reprezentantii institutiei.

Parchetul General: Sase persoane si doua firme, trimise in judecata pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in dosarul Colectiv II

Parchetul General a anuntat marti ca patronii clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu au fost trimisi in judecata intr-un dosar disjuns din cazul Colectiv. De asemenea, au fost t.

Dosarul jandarmilor, preluat de Parchetul General

Dosarul cu jandarmii preluat de parchetul general de la militar .

Ludovic Orban: PNL va sesiza Parchetul General pentru a cerceta comportamentul brutal al Jandarmerie

PNL va sesiza Parchetul General pentru a cerceta comportamentul brutal al Jandarmeriei, folosita ca instrument de represiune la mitingul vineri seara din Piata Victoriei. PNL va sesiza Parchetul General pentru.

DECIZIE de ULTIM MOMENT despre DOSARUL VIOLENTELOR Jandarmeriei din Piata Victoriei: Intervine Parchetul General (surse)

Dosarul privind interventia violenta a jandarmilor la protestele din Piata Victoriei a fost preluat de Sectia Militara a Parchetului General, potrivit unor surse judiciare, scrie stiripesurse. ro. Decizia a fost.

PROTEST DIASPORA. Imaginea violentelor din Piata Victoriei. Femeia-jandarm se lupta pentru viata ei

16: A aparut imaginea cu femeia-jandarm agresata de protestatari. Dupa ce i-a fost smulsa casca de pe cap, jandarmul a fost batut cu salbaticie si dezarmat. Primele informatii arata ca a suferit.

Victor Ponta il deconspira pe Liviu Dragnea: El a stat in spatele VIOLENTELOR din Piata Victoriei

Victor Ponta il acuza pe Liviu Drganea de violentele din Piata Victoriei. Fostul premier spune ca nu intamplatot toti liderii Guvernului PSd s-au aflat in concediu in perioada protestelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )