Libnet.ro
UNICEF

18:15

UPDATE Ploi torentiale si descarcari electrice in toata tara sambata / in Bucuresti, probabilitatea ploilor si descarcarilor electrice este ridicata dupa-amiaza

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Ploi torentiale si descarcari electrice in toata tara sambata / in Bucuresti, probabilitatea ploilor si descarcarilor electrice este ridicata dupa-amiaza

Meteorologii au emis sambata o informare de manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila de la ora 13. 00 pana la ora 23. Astfel, ploi cu caracter torential, descarcari electrice vor avea loc in special in regiunile estice si sud-estice, precum si in zonele montane si submontane. O prognoza speciala pentru Bucuresti arata ca probabilitatea de aparitie a acestor fenomene va fi mai ridicata intre orele 16. 00 si 19. continuă pe Hotnews

Prognoza speciala pentru Bucuresti: Ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, pana aproape de miezul noptii

Meteorologii au emis sambata o prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele ore se vor semnala ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, temperaturile minime situandu-se intre 12-14 grade, iar cele maxime in jurul.

Un nou AVERTISMENT TERIBIL al meteorologilor: Jumatate de tara e in calea URGIEI

Meteorologii anunta ca sunt asteptate ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, vijelii si caderi de grindina, incepand de sambata ora 13. 00 pana la ora.

Avertizare de la meteorologi: Potop de ploi torentiale sambata, 25 mai. Ce regiuni vor fi cele mai afectate

Potopul de ploi torentiale nu se domoleste nici sambata. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o alerta de vreme rea, valabila pentru toata tara, pentru ziua de sambata, 25 mai, in intervalul orar 13.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 23 mai. Ploi si descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in general instabila in vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele montane si submontane, unde innorarile temporar vor fi accentuate si local se vor semnala averse si.

ALERTA METEO Furtuni in toata tara de sambata dupa-amiaza

Furtunile, ploile torentiale si grindina vor pune stapanire pe toata tara incepand de sambata dupa-amiaza, potrivit unei informari de vreme severa transmise de Administratia Nationala de Meteorologie.

VREMEA. Furtuni violente in toata tara. Unde loveste grindina si cand se opresc ploile torentiale

Furtunile violente fac prapad in toata tara. Vremea se mentine in continuare instabila. Se vor semnala averse trecator insotite de descarcari electrice si caderi de grindina. Vantul va sufla slab si.

Alerta meteo: Vreme instabila in aproape toata tara pana sambata

Cerul va fi variabil, cuinnorari temporar accentuate in vestul, nord-vestul si partial in centrul tarii, unde local se vor semnala averse si doar trecator si izolat descarcari electrice. Pe.

Cod galben de averse si descarcari electrice in localitati din patru judete, prelungit pana la 19.00

Meteorologii au emis sambata noi atentionari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice pentru patru judete pana la ora 19,00. Astfel, pana la ora 19, in zone din judetele Suceava,.

Ploi si vijelii, pana vineri seara, in aproape toata tara - informare ANM

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferica accentuata si ploi, valabila de joi, ora 12. 00, pana vineri ora 22. 00 in aproape toata tara.

VREMEA. Ploi torentiale si vijelie in mai multe zone din tara, pana vineri noapte. Avertismentul meteorologilor

Meteorologii au prelungit pana vineri la ora 22:00 informarea vizand o instabilitate atmosferica temporar accentuata, in intreaga tara urmand sa se semnaleze averse ce vor avea si caracter toren?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )