Libnet.ro
UNICEF

15:45

UPDATE Procurorii care vor sa faca parte din sectia de investigare a magistratilor sustin interviul la CSM

Adevărul Adevărul,
UPDATE Procurorii care vor sa faca parte din sectia de investigare a magistratilor sustin interviul la CSM

Candidatii pentru posturi de procurori si procuror-sef in cadrul Sectiei de investigare a magistratilor, printre care este si Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru sefia DNA, sustin interviul in fata comisiei de la CSM. Sectia pentru procurori nu a desemnat niciun membru pentru a face parte din aceasta comisie. continuă pe Adevărul

ALERTA METEO: Vine URGIA! Care vor fi zonele din ROMANIA cele mai afectate de noua BOMBA METEOROLOGICA...

Meteorologii anunta pentru sfarsitul acestei saptamani temperaturi mai ridicate decat normele climatologice in toate regiunile tarii. Totodata, cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate.

Programul Rabla la Volkswagen: noi stimulente si bonusuri pentru nemtii care vor sa scape de masinile diesel vechi

Volkswagen a anuntat un nou program de stimulente si bonusuri pentru clientii din Germania care vor sa scape de masinile diesel vechi cu motoare de la Euro 1 pana la Euro 4.

Procurorii CSM vor discuta situatia delegarilor la Ministerul Public

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) va lua in discutie, miercuri, o nota a Directiei resurse umane si organizare privind situatia delegarilor la Ministerul Public. Pe.

Horoscop chinezesc pentru saptamana 22-28 octombrie 2018. Bivolii vor avea parte o surpriza mare

Iata zodiac chinezescpentrusaptamana saptamana 22-28 octombrie 2018,din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat deCainele de Pamant. Zodiacul chinezesc exista.

Horoscop chinezesc pentru saptamana 22-28 octombrie 2018. Bivolii vor avea parte de musafiri!

Iata zodiac chinezescpentrusaptamana saptamana 22-28 octombrie 2018,din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat deCainele de Pamant. Zodiacul chinezesc exista.

CSM discuta prevederile OUG care vizeaza vechimea procurorilor din Parchetul General, DNA si DIICOT

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va discuta miercuri preverile controversatei Ordonante de Urgenta abia publicata in Monitorul Oficial, prevederi legate de vechimea procurorilor din.

CSM discuta prevederile OUG care vizeaza vechimea procurorilor din Parchetul General, DNA si DIICOT

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) va lua in discutie, miercuri, prevederile OUG 92/2018 legate de vechimea procurorilor din Parchetul General, DNA, DIICOT.

Faze tari: Noua Zeelanda a desemnat un porumbel betiv pasarea anului 2018. Este parte din farmecul lui; O mare a secat din cauza fabricilor de blugi. Ar fi unul dintre cele mai mari dezastre din istorie; Cercetatorii sustin ca n marile tropicale locuiest

Cum arata cele mai ciudate, penibile sau amuzante momente din RATB. De ceva timp exista pagina de Facebook Auzite in RATB, unde sunt adunate cele mai bune replici date de calatori si prinse de alti calatori. Dincolo de replici, pagina are. Un avion s-a prabusit pe o casa in Arizona. Pilotul a murit: Baia mea a ajuns in curte! Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit chiar peste o casa din Arizona. Pilotul a murit.

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o intreaga toamna plina de cosmar. Absolut nimic nu le merge bine

Toamna aduce ghinion pentru trei dintre semnele zodiacale. Acestea sunt cele trei zodii pentru care urmeaza o perioada de cosmar. HOROSCOP TAUR - Pentru tine incepe o perioada ciudata si plina de.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un sezon al Balantei de cosmar, pana in noiembrie!

Pe 23 septembrie, Soarele intra in zodia Balantei. Acest fenomen aduce nefericire si suparari pentru trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Te consumi pentru toate obstacolele si problemele care apar in viata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )