Libnet.ro
UNICEF

17:15

UPDATE Procurorul Calin Nistor va prelua conducerea DNA

Adevărul Adevărul,
UPDATE Procurorul Calin Nistor va prelua conducerea DNA

Calin Nistor, prim procurorul-sef adjunct al DNA, va prelua conducerea Directtiei, ca urmare a unei decizii luate intr-o sedinta de urgenta este organizata, marti. Luni Anca Jurma a anuntat ca nu mai doreste un nou mandat interimar. continuă pe Adevărul

Procurorul-sef adjunct Calin Nistor preia conducerea DNA

ACTUALIZARE Procurorul-sef adjunct al DNA Calin Nistor va asigura conducerea institutiei. ) ---- Augustin Lazar a ajuns la sediul central al DNA, pentru a participa la o sedinta cu reprezentantii institutiei, dupa ce Anca Jurma a anuntat, ieri, ca nu mai doreste prelungirea mandatului de sef interimar al DNA.

Calin Nistor va prelua conducerea DNA, dupa refuzul Ancai Jurma de a asigura interimatul acestei structuri

Calin Nistor, prim procurorul-sef adjunct al DNA, va prelua conducerea Directiei dupa expirarea mandatului de sase luni al Ancai Jurma.

Procurorul Calin Nistor preia sefia interimara a DNA

Sefia DNA va fi preluata de catre procurorul-sef adjunct Calin Nistor, dupa ce procuroarea Anca Jurma a anuntat ca nu vrea sa mai conduca interimar institutia, informeaza dcnews. ro. Sectia pentru.

Procurorul sef adjunct Calin Nistor va asigura conducerea interimara a DNA

Conducerea interimara a Directiei Nationale Anticoruptie va fi asigurata de procurorul sef adjunct al DNA Calin Nistor, in lipsa unei propuneri din partea procurorului general Augustin Lazar, care s-a intalnit marti cu reprezentantii Directiei, au declarat pentru HotNews reprezentanti ai institutiei.

Cine este Calin Nistor, noul procuror-sef interimar DNA

Actualul interimar la sefia DNA, Anca Jurma, a decis sa se retraga din aceasta functie, iar procurorul general Augutin Lazar a fost nevoit sa aleaga un nou interimar. Potrivit DC News, Calin Nistor va.

Calin Nistor, procuror-sef interimar la DNA

Update:Actualul interimar la sefia DNA, Anca Jurma, a decis sa se retraga din aceasta functie, iar procurorul general Augutin Lazar a fost nevoit sa aleaga un nou interimar. Potrivit DC News,.

UPDATE Sedinta a procurorului general cu conducerea DNA. Lazar: Nu ne grabim cu desemnarea unui nou procuror-sef interimar

Procurorul general Augustin Lazar urmeaza sa se intalneasca marti cu reprezentantii DNA, in conditiile in care interimarul Ancai Jurma la conducerea institutiei se incheie, aceasta anuntand ca nu mai doreste prelungirea mandatului de sase luni. Procurorul general a declarat pentru HotNews ca nu se grabeste insa cu desemnarea unui nou interimar.

Laura Codruta Kovesi contesta la CEDO modul in care a fost revocata de la conducerea DNA

Laura Codruta Kovesi a atacat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) decizia de revocare a sa de la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Fosta sefa a DNA sustine ca decizia.

Laura Codruta Kovesi a facut plangere la CEDO in urma revocarii de la conducerea DNA

Laura Codruta Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de sef al DNA, potrivit unui raspuns al Parchetului general pentru G4media . Kovesi sustine ca nu a avut calitatea de parte in conflictul constitutional solutionat la CCR, ca.

Augustin Lazar, intalnire cu Tudorel Toader. Se hotaraste soarta Ancai Jurma la conducerea DNA

Sedinta importanta luni la CSM. Pentru prima data in acest an, Augustin Lazar si Tudorel Toader vor sta fata in fata la reuniunea procurorilor unde se decide soarta sefei interimare de la DNA, Anca Jurm.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2128 seconds )