Libnet.ro
UNICEF

16:15

UPDATE Sediul PSD Vrancea, atacat cu un cocktail Molotov. Incendiatorul a fost retinut

Adevărul Adevărul,
UPDATE Sediul PSD Vrancea, atacat cu un cocktail Molotov. Incendiatorul a fost retinut

Evenimentul de pe strada Republicii Nr. 13 a avut loc in noaptea de luni spre marti. Politistii l-au audiat toata noaptea pe atacator. continuă pe Adevărul

Sediul PSD Vrancea, atacat cu un cocktail Molotov. Cine este incendiatorul

Evenimentul de pe strada Republicii Nr. 13 a avut loc in noaptea de luni spre marti. Politistii l-au audiat toata noaptea.

Sediul PSD Vrancea, atacat cu un cocktail Molotov (FOTO)

Sediul PSD Vrancea, organizatie condusa de Marian Oprisan, a fost atacat, luni seara, cu un cocktail Molotov. Un barbat a intrat in curtea cladirii si a aruncat o sticla incendiara, dupa care a fugit,.

Barbatul care a atacat sediul PSD cu un cocktail Molotov a fost RETINUT

Politistii l-au identificat si retinut pentru 24 de ore pe autorul atacului cu cocktail Molotov la sediul PSD Vrancea. Cel care este banuit de savarsirea faptei e un barbat, de 45 de ani, care a fost condus.

Barbatul care a atacat sediul PSD cu un cocktail Molotov a fost retinut

Un barbat a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, dupa ce acesta a aruncat un cocktail Molotov in curtea sediului PSD Vrancea, din municipiul Focsani, a informat marti IPJ Vrancea. Potrivit.

Un barbat a incercat sa incendieze sediul PSD Vrancea

Violentele se intind si in tara. Scene incredibile au avut loc, luninoaptea,la sediul PSD din Vrancea. Putin dupa miezul noptii, un barbat a incercat sa incendieze sediul social.

Un barbat a ncercat sa incendieze sediul PSD Vrancea

Un barbat a incercat sa incendieze sediul PSD din Focsani in noaptea de luni spre marti, cu ajutorul unei sticle plina cu benzina, apoi a fugit de la locul faptei, potrivit Mediafax.

Barbat, retinut de politisti dupa ce a aruncat un cocktail Molotov in curtea sediului PSD Vrancea

Un barbat a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, dupa ce a aruncat un cocktail Molotov in curtea sediului PSD Vrancea, din municipiul Focsani, a informat marti IPJ Vrancea, noteaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2813 seconds )