Libnet.ro
UNICEF

10:15

UPDATE Viorica Dancila, propusa si votata de conducerea PSD pentru functia de prim ministru (oficial)

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Viorica Dancila, propusa si votata de conducerea PSD pentru functia de prim ministru (oficial)

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD, care are ca punct central nominalizarea noii propuneri de premier, a inceput marti, in jurul orei 12:00, la sediul din Bucuresti al partidului. ---------------------14:32 Potrivit unor surse politice, cel care a propus o pe Viorica Dancila a fost Niculae Badalau13:51 Lia Olguta Vasilescu: M-am bucurat foarte mult in primul rand ca e vorba de o femeie, e sefa organizatiei de femei din PSD. Sunt convinsa ca e o alegere foarte buna. Este foarte apropiata de partid13:42 Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca Ecaterina Andronescu a refuzat propunerea de a fi nominalizata premier13:41 Florin Iordache a confirmat nominalizarea Vioricai Dancila si a precizat ca votul a fost unanim13:35 Viorica Dancila a fost votata drept propunerea PSD pentru postul de prim ministru. Din sala s-au auzit aplauze. A existat o singura abtinere, restul conducerii PSD votand in favoarea Vioricai Dancila13:14 Viorica Dancila este acum singura propunere a PSD pentru functia de premier, a declarat pentru HotNews. ro o sursa care participa la sedinta CEX. Participa in text la sondajul HotNews. ro - ce parere ai despre propunerea PSD pentru functia de premier?. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Viorica Dancila, propusa si votata de conducerea PSD pentru functia de prim ministru (oficial)

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD, care are ca punct central nominalizarea noii propuneri de premier, a inceput marti, in jurul orei 12:00, la sediul din Bucuresti al partidului. ---------------------13:51 Lia Olguta Vasilescu: M-am bucurat foarte mult in primul rand ca e vorba de o femeie, e sefa organizatiei de femei din PSD. Sunt convinsa ca e o alegere foarte buna. Este foarte apropiata de partid13:42 Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca Ecaterina Andronescu a refuzat propunerea de a fi nominalizata premier13:41 Florin Iordache a confirmat nominalizarea Vioricai Dancila si a precizat ca votul a fost unanim13:35 Viorica Dancila a fost votata drept propunerea PSD pentru postul de prim ministru. Din sala s-au auzit aplauze. A existat o singura abtinere, restul conducerii PSD votand in favoarea Vioricai Dancila13:14 Viorica Dancila este acum singura propunere a PSD pentru functia de premier, a declarat pentru HotNews. ro o sursa care participa la sedinta CEX.

Ce avere detine Viorica Dancila, propusa de PSD pentru functia de premier

A treia oara e cu noroc. Asta spera PSD acum ca au anuntat noua propunere pentru functia de premier, Viorica Dancila. Europarlamentarul PSD este o prezenta mai degraba discreta in partid. Aceasta se.

Cine este Viorica Dancila, premierul desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila s-a nascut la 16.

Codin Stefanescu: Viorica Dancila reprezinta ce vrea PSD

Secretarul general adjunct al PSD, Codin Stefanescu, a vorbit, la Antena 3, despre propunerea PSD pentru functia de primar. De mult nu s-a mai intamplat sa fie toata lumea de acord. Este.

Imagini de arhiva: Unde petrecea Viorica Dancila in urma cu cativa ani, de 1 martie(VIDEO)

Viorica Dancila, propusa de social-democrati pentru functia de premier, este o membra veche a PSD. Aceasta s-a inscris in partid in 1996, iar in 2005 a devenit presedinta a Organizatiei.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila ar fi propunerea PSD pentru functia de premier, informeaza B1 TV, care citeaza mai multe surse. Dancila este europarlamentar si lider al femeilor social-democrate. Pozitiile sale publice de-a.

Cine este Viorica Dancila, posibilul premier desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, sustin surse politice. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila.

Cine este Adriana Botorogeanu, membra PSD care l-a trimis pe Dragnea la DNA si pe care o imparte cu Viorica Dancila

Asistenta locala a europarlamentarului Viorica Dancila, premierul propus de PSD, este Adriana Botorogeanu, membra PSD cercetata in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Cine este Adriana Botorogeanu, membra PSD care l-a trimis pe Dragnea la DNA si pe care liderul PSD o imparte cu Viorica Dancila

Asistenta locala a europarlamentarului Viorica Dancila, premierul propus de PSD, este Adriana Botorogeanu, membra PSD cercetata in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Interviul care a facut-o pe Viorica Dancila celebra la Bruxelles

Propunerea PSD la functia de premier, europarlamentara Viorica Dancila, a ajuns in atentia presei dupa un interviu publicat pe data de 14 iulie de revista Parlamentului European. Publicatia Politico. ro a scris atunci ca eurodeputata PSD a dat un stralucitor exemplu de cum sa refuzi sa raspunzi. Desi i-au fost adresate doar intrebari soft, nu a raspuns la nici una. Intrebata sa-si descrie stilul politic in trei cuvinte, a avut nevoie de 39. Nu a evocat nici o realizare care si-ar putea suprinde cititorii, nici nu a reusit sa numeasca o carte care a inspirat-o, a scris politico. eu, care a precizat ca Dancila n-a fost in stare sa numeasca o persoana care a inspirat-o.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )