Libnet.ro
UNICEF

15:45

De URGENTA la spital... Clipe teribile pentru Andreea Marin: Din pacate vestile nu sunt deloc bune...

B1 B1,
De URGENTA la spital... Clipe teribile pentru Andreea Marin: Din pacate vestile nu sunt deloc bune...

Andreea Marin a ajuns de urgenta la spital si urmeaza sa fie operata! Vedeta a vorbit mai multe despre problemele de sanatate cu care se confrunta! REPEDE CLICK AICI: TI SE FACE PARUL MACIUCA ATUNCI. continuă pe B1

Fara niciun fel de comentarii! Cum a ajuns Andreea Marin din cauza iubitului tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

Andreea Marin a declarat ca poate sta ore in sir la o masa, fara sa se plictiseasca, insa este vorba doar despre un singur oras, respectiv Parisul. Andreea nici nu mai stie de cate ori a ajuns in.

Ce sport face Andreea Marin la Bodyshape dupa operatia la coloana

Andreea Marin se afla in prezent in plin proces de recuperare dupa operatia la coloana suferita la sfarsitul lunii noiembrie. Desi, la inceput, s-a deplasat cu greutate dupa interventia chirurgicala, indragita vedeta si-a reluat la foarte scurt timp activitatea profesionala, iar, incepand cu aceasta saptamana, si orele de sport.

Vestea a picat ca un TRAZNET: Cu cine a fost FILMATA tinandu-se de mana Andreea Marin, in mall!

Andreea Marin ne-a obisnuit cu aparitiile sale elegante, dar, de aceasta data, vedeta a purtat niste haine total neobisnuie pentru ea! Prezentatoarea TV a fost vazuta intr-un mall din Bucuresti, purtand o.

Vestea a picat ca un TRASNET: Cu cine a fost FILMATA tinandu-se de mana Andreea Marin, in mall!

Andreea Marin ne-a obisnuit cu aparitiile sale elegante, dar, de aceasta data, vedeta a purtat niste haine total neobisnuie pentru ea! Prezentatoarea TV a fost vazuta intr-un mall din Bucuresti, purtand o.

S-A AFLAT! Cu EL s-a trezit Andreea Marin in PAT, la primele ore ale diminetii... Fanii au ramas STUPEFIATI! Da, este vorba chiar de... (FOTO)

Andreea Marin a avut parte de un eveniment neasteptat, chiar la prima ora a diminetii de sambata. Cum in cursul saptamanii este mereu ocupata si pe fuga, atunci cand vine weekendul, Zana Surprizelor.

Andreea Marin, DEVASTATA de DURERE de Sfantul Nicolae: Pazite de ingeri, in cer... (FOTO)

Andreea Marin si-a surprins fanii cu o postare emotionanta, cu ocazia Sfantului Nicolae. Vedeta ii sarbatorea in trecut pe tatal si pe bunicul ei, care, din pacate, nu se mai afla acum printre noi, scrie.

Ramasitele unui specimen marin din era Jurasic si-au pastrat att untura ct si pielea

Ramasitele vechi de 180 de milioane de ani al creaturii marine si-au pastrat atat untura cat si pielea, scrie Abcnews. Untura, un strat de grasime sub pielea mamiferelor marine, care le ajuta sa-ti pastreze caldura, indica faptul ca vechiul monstru marin a avut sangele cald, o calitate neobisnuita pentru o reptila, potrivit oamenilor de stinta.

Ramasitele unui specimen marin din era Jurasic au pastrat att untura ct si pielea

Ramasitele vechi de 180 de milioane de ani al creaturii marine si-au pastrat atat untura cat si pielea, scrie Abcnews. Stratul de grasime sub pielea mamiferelor marine, care le ajuta sa-ti pastreze caldura, indica faptul ca vechiul monstru marin a avut sangele cald, potrivit oamenilor de stiinta.

Tribunalul Bucuresti: PSD trebuie sa spuna cat a cheltuit pentru mega-mitingul din 9 iunie - Cat au costat transport, pachetelele, apa si distractia pentru participanti

PSD trebuie sa dezvaluie cat a cheltuit pentru organizarea mega-mitingului din 9 iunie. Judecatorii Tribunalului Bucuresti au luat decizia dupa o solicitare a jurnalistului Ovidiu Vanghele, fondatorul Centrului de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )