Libnet.ro
UNICEF

10:45

URGIE in Romania! Ninsori, ploi si polei. Anuntul de ULTIM MOMENT al meteorologilor

B1 B1,
URGIE in Romania! Ninsori, ploi si polei. Anuntul de ULTIM MOMENT al meteorologilor

Meteorologii au emis o noua avertizare de vreme severa. in intervalul 22 ianuarie, ora 16 - 23 ianuarie, ora 10 este cod galben de ninsori in 7 judete din tara. in Muntii Banatului si in cea. continuă pe B1

Meteorologii au actualizat informarea de vreme rea: Ninsori, ploi si polei pana miercuri dimineata la ora 10.00

Meteorologii au actualizat marti ultima informare meteo, anuntand ninsori, ploi si polei pana miercuri la ora 10. Totodata, Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avetizare cod galben de viscol, in vigoare pana miercuri la ora 10. 00 in sapte judete.

Ninsori, ploi si polei n toata tara, pna miercuri la ora 10.00. Cod galben de viscol pentru sapte judete

Meteorologii anunta ninsori, ploi si polei in toata tara, pana miercuri la ora 10. De asemenea, a fost emisa o avertizare cod galben de viscol pentru sapte judete, unde ninsorile vor fi insemnate.

Ninsori, ploi si polei pana miercuri dimineata

Meteorologii au actualizat ultima informare meteo, anuntand ninsori, ploi si polei pana miercuri la ora 10. Totodata, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avetizare cod galben de viscol, in vigoare pana miercuri la ora 10 in sapte judete.

Vremea in Bucuresti. Sunt asteptate ninsori, ploi si polei!

VREMEA in Bucuresti. Meteorologii au emis luni o prognoza speciala pentru Bucuresti, anuntand ninsori, ploi si polei. Vremea va fi in general inchisa marti si vor fi precipitatii sub forma de ninsoare,.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )