Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN URMA UNEI REUNIUNI GUVERNAMENTALE: Donald Trump este optimist cu privire la pacea in Afganistan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN URMA UNEI REUNIUNI GUVERNAMENTALE: Donald Trump este optimist cu privire la pacea in Afganistan

Donald Trump si-a exprimat satisfactia fata de o reuniune foarte buna cu privire la situatia din Afganistan impreuna cu cei mai apropiatia consilieri ai sai si membri ai Executivului si da asigurari ca are in vedere, impreuna cu talibanii, un acord de pace care sa puna capat razboiului care a inceput in 2001, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump si-a intrebat consilierii daca este posibil ca Statele Unite sa cumpere Groenlanda

Presedintele american Donald Trump si-a intrebat in mai multe randuri consilierii daca este posibil ca Statele Unite sa cumpere Groenlanda de la guvernul danez, iar biroul consilierului de la Casa Alba a analizat aceasta posibilitate, au declarat joi doua surse pentru CNN.

Donald Trump ar vrea ca Statele Unite sa cumpere Groenlanda

Presedintele american Donald Trump si-a intrebat in mai multe randuri consilierii daca este posibil ca Statele Unite sa cumpere Groenlanda de la guvernul danez, iar biroul consilierului de la Casa Alba a analizat aceasta posibilitate, au declarat joi doua surse pentru CNN.

Donald Trump il insulta pe un protestatar in timpul unui miting electoral. Du-te acasa si fa exercitii

Presedintele american Donald Trump l-a umilit public pe un protestatar care lua parte la un miting electoral de-al sau din New Hampshire si care l-a intrerupt din discurs, relateaza The Independent. Tipul ala.

Donald Trump: Armata Chinei se deplaseaza catre granita cu Hong Kong Orasul trece prin proteste fara precedent (VIDEO)

Presedintele SUA a anuntat, marti, ca serviciile secrete americane l-au informat ca militarii chinezi se deplaseaza spre granita cu Hong Kong. Donald Trump a lansat un apel la calm.

Ce va discuta Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa puna pe agenda discutiilor de la Casa Alba, din 20 august, si situatia vizelor pentru romani. Seful statului ii va propune astfel, presedintelui Donald Trump ridicarea.

Donald Trump doreste o investigatie completa in cazul mortii lui Jeffrey Epstein

Presedintele american Donald Trump a anuntat marti ca doreste o investigatie completa in cazul mortii omului de afaceri Jeffrey Epstein, care s-a spanzurat in celula sa sambata, intr-o inchisoare din New York, informeaza Mediafax citand Reuters.

Donald Trump afirma ca trupe chineze se deplaseaza la frontiera cu Hong Kong

Serviciile de informatii americane au anuntat ca are loc o desfasurare a trupelor chineze la frontiera cu Hong Kong , a scris marti, pe Twitter, presedintele american Donald Trump, care a lansat catre toata lumea un apel la calm, transmit AFP si dpa.

Patru morti si trei disparuti, in urma unei alunecari de teren in sud-vestul Chinei

Patru persoane au fost descoperite decedate si alte trei sunt date disparute in urma unei alunecari .

Reactia Groenlandei la faptul ca Donald Trump ar dori sa o cumpere. Sigur e Ziua Pacalelilor

Groenalanda este interesata in oportunitati de afaceri, insa nu este de vanzare, au declarat autoritatile daneze, citate de Reuters. Suntem deschisi afacerilor, insa nu suntem de vanzare, a precizat.

China ii raspunde, in sfarsit, lui Donald Trump la concesiile comerciale pe care pretinde ca le-a facut

China a promis, din nou, ca va raspunde Statelor Unite pe masura si va impune taxe vamale de 10% pe produse americane in valoare de 300 de miliarde de dolari, insa a precizat ca este totusi dispusa sa faca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )