Libnet.ro
UNICEF

13:15

Urmarire ca in filme, urmata de un accident rutier

Adevărul Adevărul,
Urmarire ca in filme, urmata de un accident rutier

Un maramuresean a ajuns la spital dupa ce, incercand sa fuga de politistii de frontiera, a intrat cu masina intr-un parapet de la marginea drumului. Oamenii legii au gasit in masina lui cateva mii de pachete de tigari de contrabanda. continuă pe Adevărul

Un tanar si-a pierdut viata intr-un accident rutier in Chisinau

Un tanar de 30 de ani a murit in dupa-amiaza zilei de marti, 16 ianuarie, in ruma unui accident rutier produs pe strada Petricani din Chisinau.

Doua persoane, ranite in urma unui accident rutier

Un grav accident rutier a avut loc duminica, in localitatea Recea din Maramures. Un sofer a vrut sa depaseasca neregulamentar o masina din fata sa, care vira la stanga. Impactul a dus la ranirea grava a doua persoane.

Cinci oameni au murit in urma unui accident rutier la Anenii Noi

Cinci persoane si-au pierdut viata in dimineata de luni, 15 ianuarie, in urma unui accident rutier produs in apropiere de satul Todiresti, raionul Anenii Noi.

Anchetata de politisti dupa ce a provocat un accident rutier din cauza vitezei

O femeie din Bucuresti este anchetata de politistii ialomiteni, dupa ce miercuri, 17 ianuarie, in jurul orei 13. 30, a provocat un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unei persoane.

Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie, a murit intr-un accident rutier

Victor Spirescu, un model pentru imigratia romaneasca in Marea Britanie, care a fost primit de Keith Vaz la aeroportul Luton inainte de a-si infiinta propria industrie in constructii, a murit intr-un accident de masina luni dimineata, informeazaDailyMail.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )