Libnet.ro
UNICEF

17:00

Urmarire penala in rem, in cazul decesului fostului judecator Stan Mustata

Antena3 Antena3,
Urmarire penala in rem, in cazul decesului fostului judecator Stan Mustata

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis joi un dosar penal de moarte suspecta in cazul decesului fostului judecator Stan Mustata. Potrivit reprezentantilor Parchetului, dosarul a. continuă pe Antena3

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu n cazul decesului fostului judecator Mustata: Sunt semne mari de ntrebare n legatura cu conditiile n care s-a produs decesul

Avocatul Poporului AP), Victor Ciorbea, s-a sesizat din oficiu in cazul mortii fostului judecator Stan Mustata, pentru ca sunt semne mari de intrebare in legatura cu conditiile in care s-a produs decesul, si a dispus efectuarea unor anchete la penitenciarele Rahova, Giurgiu si Jilava, relateaza Agerpres.

Procurorii au deschis un dosar de moarte suspecta in cazul fostului judecator Stan Mustata

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis joi un dosar penal de moarte suspecta in cazul decesului fostului judecator Stan Mustata. Potrivit reprezentantilor Parchetului, dosarul a.

Tariceanu, reactie in cazul mortii fostului judecator Mustata: Acest caz este de o gravitate deosebita

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi ca exista posibilitatea constituirii unei comisii de ancheta parlamentara daca ancheta Ministerului Justitiei nu va face lumina in cazul.

Tariceanu, dupa decesul judecatorului Mustata: Poate ca ar trebui sa constituim o comisie parlamentara de ancheta

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi ca exista posibilitatea constituirii unei comisii de ancheta parlamentara daca ancheta Ministerului Justitiei nu va face lumina in cazul decesului fostului judecator Stan Mustata in penitenciar, scrie Agerpres.

Avocatul fostului judecator Mustata sesizeaza Ministerul Justitiei si Administratia Penitenciarelor pentru verificari dupa decesul acestuia

Avocatul fostului judecator Stan Mustata, care a murit la spital in urma unui infarct miocardic, a spus joi ca va face plangere penala impotriva conducerii Penitenciarului Jilava si memorii la Ministerul Justitiei MJ) si ANP referitor la situatia din inchisori, relateaza Mediafax.

Ministrul Justitiei a cerut controale la penitenciarele Jilava, Rahova si Giurgiu dupa decesul fostului judecator Mustata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut, joi, efectuarea unor controale la penitenciarele Jilava, Rahova si Giurgiu, dupa decesul fostului judecator Stan Mustata, relateaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2052 seconds )