Libnet.ro
UNICEF

19:15

IN URMATORII TREI ANI: Pretul electricitatii pentru clientii casnici, ramane constant

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN URMATORII TREI ANI: Pretul electricitatii pentru clientii casnici, ramane constant

Producatorii de energie electrica cu costuri de productie scazute Hidroelectrica, Nuclearelectrica si centralele in cogenerare care beneficiaza de schema de sprijin de tip bonus) vor fi obligati sa ofere Furnizorilor de Ultima Instanta FUI) energia electrica necesara alimentarii tuturor clientilor casnici la un pret constand in costul de productie plus un profit reglementat de 5%. continuă pe Ziarul Bursa

IN URMATORII TREI ANI: Pretul electricitatii pentru clientii casnici, ramane constant

Producatorii de energie electrica cu costuri de productie scazute Hidroelectrica, Nuclearelectrica si centralele in cogenerare care beneficiaza de schema de sprijin de tip bonus) vor fi obligati sa ofere Furnizorilor de Ultima Instanta FUI) energia electrica necesara alimentarii tuturor clientilor casnici la un pret constand in costul de productie plus un profit reglementat de 5%.

Anunt important despre pretul electricitatii pentru clientii casnici

Producatorii de energie electrica cu costuri de productie scazute Hidroelectrica, Nuclearelectrica si centralele in cogenerare care beneficiaza de schema de sprijin de tip bonus) vor fi obligati sa ofere.

Pavel Filip a prezentat raportul Guvernului pentru trei ani de activitate

Pavel Filip declara ca, dupa o perioada cu multe crize si tulburari, de trei ani in Moldova se atesta o crestere constanta pe majoritatea sectoarelor, o crestere care va continua si in urmatorii ani. Prezentand raportul de activitate al Guvernului pentru trei ani, premierul a mentionat ca un lucru de care este mandru il reprezinta faptul ca s-a reusit cresterea veniturile oamenilor, transmite IPN.

Motivele pentru care oamenii nu au amintiri din primii trei ani de viata

A aparut o noua teorie care explica motivele pentru care oamenii nu au amintiri din primii trei ani de viata. PotrivitNBC News, studiul realizat de dr. Paul Frankland de la Hospital for Sick Children, din.

Desi pretul gazelor e plafonat, factura se mareste. Mesajul primit de clientii Engie

Firmele care sunt alimentate cu gaze prin Engie au primit mesaj de la furnizor ca preturile vor creste, in ciuda faptului ca Guvernul a plafonat pretul acestei resurse, in urmatorii trei ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )