Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ursula von der Leyen are probleme dinainte sa urce pe fotoliul CE

România Liberă România Liberă,
Ursula von der Leyen are probleme dinainte sa urce pe fotoliul CE

Noua presedinta CE Ursula von der Leyen, supusa unor presiuni sa retraga titulatura portofoliului Mi. continuă pe România Liberă

VIDEO Ursula von der Leyen a anuntat lista comisarilor si portofoliile ce le revin. Rovana Plumb, propusa pentru Transporturi, s-ar putea confrunta cu opozitia Parlamentului European

Ursula von der Leyen, presedintele ales al Comisiei Europene, a anuntat marti distribuirea portofoliilor pentru comisarii europeni, dupa ce luni a facut publica lista comisarilor europeni acceptati, iar printre acestia apare si Rovana Plumb, contestata de opozitie. Plumb ar urma sa se ocupe de Transporturi. Propunerile prezentate de Ursula von der Leyen trebuie sa fie insa acceptate de Parlamentul European, dupa ce candidatii vor fi audiati in comisiile de resort. Astfel, este posibil ca procedura sa fie reluata in cazul unor portofolii, daca un candidat este respins de eurodeputati. Liderii Opozitiei au cerut retragerea lui Plumb pentru a nu face Romania de ras si spun ca aaceasta are toate sansele sa primeasca vot negativ in forul european. Noua structura a urmatoarei Comisii Europene. Cine sunt comisarii europeni propusi de Ursula von der Leyen.

Ursula von der Leyen anunta astazi distribuirea portofoliilor pentru comisarii europeni Ce urmeaza

Presedinta aleasa a Comisiei Europene CE), Ursula von der Leyen, va anunta marti distribuirea portofoliilor pentru comisarii europeni. Luni, Ursula von der Leyen a facut publica lista comisarilor europeni acceptati, iar printre acestia apare si Rovana Plumb, contestata de opozitie, care ii cere Vioricai Dancila sa renunte la aceasta nominalizare cat mai este timp, pentru a nu face Romania de rusine in Uniunea Europeana. Premierul a refuzat sa faca o alta propunere, desi presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen i-a cerut acest lucru, iar opozitia spune ca Rovana Plumb are toate sansele sa fie respinsa la vot in Parlamentul European.

Noua structura a urmatoarei Comisii Europene. Cine sunt comisarii europeni propusi de Ursula von der Leyen

Presedintele ales Ursula von der Leyen si-a prezentat marti echipa si noua structura a urmatoarei Comisii Europene, din care face parte si Rovana Plumb, anuntata pentru portofoliul Transporturi. Rovana Plumb a fost contestata de opozitie, care ii cere Vioricai Dancila sa renunte la aceasta nominalizare cat mai este timp, pentru a nu face Romania de rusine in Uniunea Europeana. Premierul a refuzat sa faca o alta propunere, desi presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen i-ar fi cerut acest lucru, iar opozitia spune ca Rovana Plumb are toate sansele sa fie respinsa la vot in Parlamentul European.

Ursula von der Leyen isi prezinta noua echipa pentru Comisia Europeana, in care a fost nominalizata si Rovana Plumb

Presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, prezinta marti echipa care va alcatui Comisia Europeana. Tot marti Ursula von der Leyen va anunta si distribuirea portofoliilor si modul in care.

Ursula von der Leyen isi prezinta noua echipa pentru Comisia Europeana, in care a fost nominalizata si Rovana Plumb. Tot azi e termen in Dosarul Belina, din care Rovana Plumb a fost scapata de colegi

Presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, prezinta marti echipa care va alcatui Comisia Europeana. Tot marti Ursula von der Leyen va anunta si distribuirea portofoliilor si modul in care.

Rovana Plumb, pe lista propunerilor de comisari europeni, anuntata de Ursula von der Leyen: Distribuirea portofoliilor, publicata marti LISTA COMPLETA a propunerilor

Rovana Plumb figureaza pe lista comisarilor europeni anuntata de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit unui comunicat de presa al Comisiei Europene. Ursula von der Leyen.

Ursula Von der Leyen isi prezinta noua echipa pentru Comisia Europeana, in care a fost nominalizata si Rovana Plumb

Presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, isi prezinta marti, 10 septembrie, noua echipa care va alcatui executivul european. Von der Leyen si-a dat luni acordul in ce priveste list.

Ursula Von der Leyen isi prezinta noua echipa pentru Comisia Europeana

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, isi prezinta noua echipa care va alcatui execu.

Ursula von der Leyen, scrisoare pentru Rovana Plumb, desemnata comisar european pentru Transporturi: Printre solicitari, modernizarea continua a sistemelor cheie de transport

Presedintele desemnat la Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, le-a transmis, marti, comisarilor europeni anuntati, marti, cate o scrisoare de misiune in care le transmite care sunt asteptarile si.

Ursula von der Leyen imparte, astazi, posturile de comisari europeni. Ce portofoliu va primi Romania

Presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va anunta marti care portofolii sunt atribuite celor 26 de membri ai echipei sale si care reprezinta fiecare cate o tara a Uniunii - cu exceptia Regatului Unit, care vrea sa paraseasca UE la sfarsitul lui octombrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )