Libnet.ro
UNICEF

01:05

URSULA VON DER LEYEN: Un Brexit dur ar fi o lovitura pentru ambele parti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
URSULA VON DER LEYEN: Un Brexit dur ar fi o lovitura pentru ambele parti

Noua presedinta a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat intr-un interviu acordat The Guardian si altor patru ziare europene ca un Brexit dur ar avea consecinte negative masive atat pentru Marea Britanie, cat si pentru UE si a precizat ca UE ar putea oferi ajutoare de urgenta pentru natiuni precum Irlanda, care ar putea resimti efectele unui astfel de deznodamant. continuă pe Ziarul Bursa

Ursula von der Leyen: Un Brexit dur nu este o optiune buna pentru nimeni

Ursula von der Leyen, viitorul presedinte al Comisiei Europene, a declarat ca este dispusa sa ofere o amanare pentru Brexit, daca Administratia de la Londra ofera motive intemeiate, mentionand ca un Brexit ordonat este esential pentru viitorul relatiilor bilaterale, scrie Mediafax, citand Reuters.

Ursula von der Leyen isi prezinta planurile pentru presedintia Comisiei Europene

Candidata la presedintia Comisiei Europene CE) Ursula von der Leyen isi detaliaza, intr-o scrisoare adresata parlamentarilor europeni, propunerile cu privire la viitorii ani, relateaza Reuters, potrivit News. ro.

Primele reactii, dupa ce Ursula von der Leyen a primit votul de incredere al PE. Iohannis: Astept cu nerabdare o cooperare stransa Orban: Pentru noi e o victorie

Presedintele Klaus Iohannis a felicitat-o, intr-un mesaj pe Twitter, pe Ursula von der Leyen pentru obtinerea functiei de presedinte al Comisiei Europene, subliniind ca asteapta cu nerabdare o stransa colaborare pentru o Europa mai puternica. Totodata, Ludovic Orban a declarat ca alegerea acesteai in Parlamentul Eruopean este o victorie, precizand ca acum PNL va putea avea o relatie de parteneriat cu aceasta pentru a sustine interesele Romaniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )