Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ursula von der Leyen vrea ca inteligenta artificiala sa fie controlabila de om

România Liberă România Liberă,
Ursula von der Leyen vrea ca inteligenta artificiala sa fie controlabila de om

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a pledat miercuri, la Bruxelles, pentru o inteli. continuă pe România Liberă

Op-Ed Ursula von der Leyen: Transformarea digitala nu poate fi lasata la voia intamplarii. Trebuie sa ne asiguram ca drepturile si viata privata ne sunt protejate la fel online si offline

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis HotNews. ro un editorial in contextul in care urmeaza sa fie publicat Pachetul digital, una dintre prioritatile anuntate de noua Comisie. Ursula von der Leyen spune ca tranzitia digitala a Europei trebuie sa protejeze si sa capaciteze cetatenii, intreprinderile si societatea in ansamblu, iar pentru ca acest lucru sa se intample, Europa trebuie sa dispuna de propriile capacitati digitale - fie ca vorbim despre informatica cuantica, tehnologie 5G, securitate cibernetica sau despre inteligenta artificiala IA).

Premierul Romaniei, tur de forta la Munchen: Ludovic Orban a participat la European Dinner, alaturi de Ursula von der Leyen, sefa Comisiei Europene (FOTO)

Premierul interimar al Romaniei, Ludovic Orban, conduce delegatia romana de la Conferinta de Securitate de la Munchen. in timpul acestui weekend, in care spatiul euroatlantic este concentrat in capitala.

Comisia Europeana si-a prezentat strategia pentru inteligenta artificiala

Presedinta Comisiei Europene CE) Ursula von der Leyen a pledat miercuri, la Bruxelles, pentru o inteligenta artificiala responsabila si controlata de om.

De ce sistemele de inteligenta artificiala ar trebui recunoscute ca inventatori: Experiment

O echipa de cercetatori a testat limitele legislatiei existente din domeniul proprietatii intelectuale, depunand cereri de brevet care desemneaza un sistem de inteligenta artificiala AI) ca inventator. Legislatia actuala permite doar recunoasterea oamenilor ca inventatori, ceea ce ar putea face ca inovatiile generate de AI sa fie nepatentabile. Acest lucru poate priva proprietarii AI-ului de protectiile legale de care au nevoie pentru inventiile create de sistemele lor.

Fond UE 2020: 100 milioane euro pentru companii de inteligenta artificiala. Consulta White Paper pe AI

Uniunea Europeana va lansa o schema pilot de 100 de milioane de euro, in primele 3 luni ale anului 2020, pentru investitii in companii care dezvolta tehnologii de inteligenta artificiala AI), spune Comisia Europeana in raportul sau privind AI publicat miercuri.

Microsoft a lansat primul laborator dotat cu inteligenta artificiala in cadrul ASE

Microsoft a lansat, marti, primul laborator dotat cu inteligenta artificiala in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti ASE), oferind astfel studentilor, profesorilor si cercetatorilor din universitate acces la resurse computationale si putere de calcul nelimitate.

Microsoft inaugureaza un laborator de cloud cu inteligenta artificiala la ASE

Microsoft a lansat astazi primul laborator dotat cu inteligenta artificiala in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti ASE), oferind astfel studentilor, profesorilor si cercetatorilor din universitate acces la resurse computationale si putere de calcul nelimitate.

Un laborator de inteligenta artificiala a fost deschis la Academia de Studii Economice din Bucuresti

Utilizatorii laboratorului lansat in cadrul ASE Bucuresti vor avea acces la infrastructuri virtuale scalabile in functie de proiectul la care lucreaza, de la un procesor la putere de calcul de ordinul zecilor de mii de procesoare. Acestia pot crea si testa algoritmi de inteligenta artificiala, machine learning, pot simula orice mediu de test de pe aproape orice platforma sau sistem de operare.

Comisia Europeana prezinta Strategia privind datele si Strategia privind inteligenta artificiala

Comisia Europeana a anuntat astazi, dezvaluirea ideilor si actiunilor pentru o transformare digitala care sa fie in avantajul tuturor si sa reflecte valorile cele mai de pret, care ne definesc ca europeni: deschiderea, echitatea, diversitatea, democratia si increderea, informeaza biroul de presa al Comisiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )