Libnet.ro
UNICEF

15:45

USR: Apel catre Parchetul Militar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR: Apel catre Parchetul Militar

Uniunea Salvati Romania USR) face apel la Politie si la Parchetul Militar sa ia legatura de urgenta cu toti cei care au fost raniti si sunt internati in spitale dupa mitingul diasporei din 10 august si solicita ca Avocatul Poporului sa se autosesizeze dupa violentele de la mitingul diasporei, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

URS: Apel catre Parchetul Militar

Uniunea Salvati Romania USR) face apel la Politie si la Parchetul Militar sa ia legatura de urgenta cu toti cei care au fost raniti si sunt internati in spitale dupa mitingul diasporei din 10 august si solicita ca Avocatul Poporului sa se autosesizeze dupa violentele de la mitingul diasporei, potrivit Agerpres.

Procurorii de la Parchetul Militar, apel de ULTIMA ORA la protestatarii raniti in Piata Victoriei: Unde sunt asteptati acestia

Procurorii de la Parchetul Militar le transmit tututor celor care au fost raniti la protestul din Piata Victoriei, de pe 10 august, sa mearga la sediul instutiei pentru a depune plangeri. Procurorii.

Parchetul Militar cere documente de la Jandarmerie

Parchetul Militar cere oficial Jandarmeriei documente despre felul in care au fost organizate, vineri seara, fortele de ordine. Toate datele pe care le vor primi vor fi folosite in ancheta privind violentele din.

Carmen Dan: Despre legalitatea actiunilor Jandarmeriei, nu domnul presedinte trebuie sa se pronunte, ci Parchetul Militar (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata ca presedintele Klaus Iohannis nu trebuie sa se pronunte asupra interventiei jandarmilor din Piata Victoriei, Parchetul Militar fiind abilitat sa faca.

Kovesi ar urma sa fie audiata la Parchetul Militar intr-un dosar in care ar fi implicat si Florian Coldea

Fostul procuror-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ar urma sa fie audiata de Parchetul Militar intr-un dosar deschis dupa o plangere penala depusa de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, conform Antena3. in.

Parchetul Militar face un apel la protestatarii raniti n urma interventiei jandarmilor sa ofere informatii; 19 plngeri au fost depuse pna n prezent

Procurorii militari fac un apel la persoanele care au fost ranite la protestul de vineri din Piata Victoriei, in urma interventiei jandarmilor, sa se prezinte, luni si marti, la sediul Parchetului Militar Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )