Libnet.ro
UNICEF

08:30

USR cere organizarea cat mai rapida de alegeri anticipate: Se impune! Gata cu ipocrizia!

B1 B1,
USR cere organizarea cat mai rapida de alegeri anticipate: Se impune! Gata cu ipocrizia!

USR transmite un mesaj dur politicienilor,dupa ce Senatul a respins proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi. continuă pe B1

Marti va avea loc a doua runda de consultari la Cotroceni. USR nu renunta la alegeri anticipate. Vom cere un calendar clar

Liderul USR Dan Barna a anuntat pe Facebook ca marti va merge la o noua runda de consultari la Palatul Cotroceni. USR pune patru conditii pentru a vota in Parlament un Guvern PNL, plus angajamentul pentru alegeri anticipate.

Dan Barna: La consultarile de marti ii voi cere presedintelui Iohannis sa ne prezinte calendarul pentru a ajunge la alegeri anticipate

Candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca la consultarile de marti de la Palatul Cotroceni ii va cere presedintelui Klaus Iohannis sa prezinte calendarul pentru a ajunge la alegeri anticipate.

USR pune presiune pe Iohannis si PNL pentru alegeri anticipate

Liderul USR, Dan Barna, a declarat ca formatiunea sa i-a cerut lui Klaus Iohanis sa mearga pe varianta unor premier care sa nu treaca de Parlament si sa joace o carte a anticipatelor.

Greenpeace cere reluarea inscrierilor pentru fotovoltaice: De ce nu sunt trasi la raspundere vinovatii?

Greenpeace Romania cere repornirea cat mai rapida a programului de finantare pentru prosumatori, prin reluarea inscrierilor pentru programul Fotovoltaice - Casa Verde, aratand ca a trecut mai bine de o luna de la sistare, timp in care Administratia Fonduli pentru Mediu nu a oferit nicio explicatie privind o eventuala fraudare.

Rasturnare de situatie: Un deputat USR cere intrarea la guvernare: Daca ramanem cuminti, pe margine, se va vorbi doar despre Iohannis si PNL!

Surpriza de proportii in USR, acolo unde deputatul Stelian Ion a cerut intrarea la guvernare. Solicitarea ar fi fost postata pe grupul intern al formatiunii, unul pe care o parte dintre liderii partidului l-ar dori.

Tomac: Punem accent pe nevoia de a gasi un consens cat mai rapid

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, spune ca trebuie gasit un consens cat .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 17 octombrie. Cat mai tine vremea buna?

In zonele joase din estul si sud-estul tarii, dimineata si noaptea va fi ceata sau nebulozitate joasa, pe arii restranse asociata cu burnita, dar in restul intervalului cerul va deveni mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )