Libnet.ro
UNICEF

09:15

USR cere organizarea referendumului Fara penali in functii publice odata cu alegerile locale: Nu fiti Dragnea, domnule Ciolacu!

Adevărul Adevărul,
USR cere organizarea referendumului Fara penali in functii publice odata cu alegerile locale: Nu fiti Dragnea, domnule Ciolacu!

Presedintele USR, Dan Barna, solicita organizarea referendumului Fara penali in functii publice odata cu alegerile locale din septembrie si cere presedintelui Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, sa nu se joace cu vointa poporului. Daca v-ati gandit ca oamenii vor fi demobilizati in august, va asigur ca va inselati, i-a transmis Barna lui Ciolacu. continuă pe Adevărul

USR cere organizarea referendumului fara penali in functii publice odata cu localele

Dan Barna cere ca referendumul fara penali in functii publice sa fie organizat odata cu alegerile locale. Liderul USR a facut aceasta solicitare in timpul sedintei Parlamentului la care a fost invitat premierul Ludovic Orban sa dea explicatii despre achizitiile de la Unifarm.

USR cere adoptarea modificarilor Codului Silvic pentru a evita sesizarea Curtii de Justitie a UE din cauza taierilor ilegale de paduri

Reprezentantii USR solicita adoptarea, de urgenta, in sesiunea extraordinara, a legilor de modificare a Codului Silvic, pentru evitarea sesizarii Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) din cauza taierilor ilegale de paduri din Romania, potrivit unui comunicat de presa al partidului. Modificarile, la care parlamentarii USR sunt initiatori si co-initiatori, sunt blocate la Camera Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )