Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR cere schimbarea Giorgianei Hosu de la sefia DIICOT

Hotnews Hotnews,
 USR cere schimbarea Giorgianei Hosu de la sefia DIICOT

Uniunea Salvati Romania USR) considera ca sefa DIICOT, Giorgiana Hosu, trebuie sa faca un pas inapoi, dupa ce sotul ei a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare. continuă pe Hotnews

Sotul Giorgianei Hosu, sefa DIICOT, condamnat la 3 ani de inchisoare

Fostul politist Dan Hosu, sotul sefei DIICOT, Giorgiana Hosu, a fost condamnat joi la 3 ani de inchisoare cu suspendare. Sotul sefei DIICOT a fost gasit vinovat pentru doua capete de acuzare.

Sefa DIICOT a demisionat. Sotul Giorgianei Hosu a fost condamnat azi la 3 ani de inchisoare cu suspendare

Procurorul sef al DIICOT Giorgiana Hosu a anuntat joi seara ca demisioneaza din functie dupa ce in aceeasi zi sotul acesteia a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Giorgiana Hosu a demisionat de la sefia DIICOT

Sefa DIICOT, Giorgiana Hosu, si-a dat demisia. Decizia vine chiar in ziua in care sotul ei, Dan Hosu, a fost condamnat in prima instanta la trei ani de inchisoare cu suspendare. Ministerul.

Giorgiana Hosu a demisionat de la sefia DIICOT, dupa ce sotul sau a fost condamnat pentru coruptie

Giorgiana Hosu a demisionat din functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, in contextul in care sotul acesteia, Dan Hosu, a fost condamnat joi la 3 ani de inchisoare cu suspendare. Anuntul privind demisia sefei DIICOT a fost facut joi seara de Ministerul Justitiei.

Giorgiana Hosu a demisionat de la sefia DIICOT! Decizia, luata dupa ce sotul ei a fost condamnat la inchisoare

Ministerul Justitiei a anuntat, joi seara, ca procurorul-sef al DIICOT si-a dat demisia. Mai devreme in cursul acestei zile, fostul politist Dan Hosu, sotul sefei DIICOT, a fost condamnat joi la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )