Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR si PLUS se reunesc sambata in Congres comun pentru a aproba fuziunea. Cum se va numi noul partid

Adevărul Adevărul,
USR si PLUS se reunesc sambata in Congres comun pentru a aproba fuziunea. Cum se va numi noul partid

Un Congres al USR si o Conventie extraordinara a PLUS vor avea loc sambata, de la ora 10. 00, iar dupa-amiaza, de la 15. 00 la 18. 00, va fi un congres comun extraordinar USR si PLUS, in vederea aprobarii protocolului de fuziune intre cele doua partide, arata un comunicat de presa al Aliantei USR-PLUS. Toate cele trei evenimente se vor desfasura online. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: PNL si USR-PLUS si-au dat mana pentru a elibera Bucurestiul de mafia PSD (VIDEO)

Adrian Moraru este candidatul propus de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Sectorului 3, iar la evenimentul care a marcat intrarea sa oficiala in cursa, premierul Ludovic Orban, presedintele liberalilor, a explicat.

Ludovic Orban: PNL si USR-PLUS si-au dat mana pentru a elibera Bucurestiul de mafia PSD (VIDEO)

Adrian Moraru este candidatul propus de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Sectorului 3, iar la evenimentul care a marcat intrarea sa oficiala in cursa, premierul Ludovic Orban, presedintele liberalilor, a explicat.

SAMBATA, Congres online pentru crearea noului USR

Formatiunea politica infiintata de Dacian Ciolos, PLUS, va fi absorbita de USR, formatiune condusa de Dan Barna, iar noul partid va avea in prima faza doi copresedinti USR si PLUS vor fuziona, maine, in cadrul unui congres organizat in premiera online, cu participarea a 3200 de delegati, cate 1600 de la fiecare partid. Potrivit protocolului agreat de conducerile celor doua formatiuni, publicat de g4media. ro, fuziunea va fi una prin absorbtie a PLUS de catre USR.

Orban, la lansarea candidaturii lui Ciprian Ciucu: Viitorul guvern USR-PLUS, ca de altfel si actualul guvern, formeaza o echipa pentru bucuresteni

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti seara, la lansarea candidaturii lui Ciprian Ciucu la Primaria Sectorului 6, ca mesajul sau este unul clar: Ciprian Ciucu, ca si primar de sector, Nicusor Dan, ca si primar general, si viitorul guvern USR-PLUS, ca de altfel si actualul guvern, formeaza o echipa pentru bucuresteni.

Biroul Electoral de Circumscriptie al Municipiului Bucuresti a aprobat protocolul de constituire a Aliantei USR PLUS la nivelul Capitalei

Biroul Electoral de Circumscriptie al Municipiului Bucuresti a aprobat, in unanimitate, protocolul de constituire a Aliantei USR PLUS la nivelul Capitalei si al sectoarelor. in alegerile locale din 2020, USR si PLUS vor avea liste comune de candidati pentru Consiliile Locale de Sector si pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

VIDEO INTERVIU Simona Spataru, candidatul USR-PLUS, sustinut de PNL, pentru Primaria Sectorului 4: Vrem sa dezvoltam in zona platformei IMGB un parc de investitii Sudul Capitalei trebuie sa fie ca nordul

Simona Spataru, candidatul USR-PLUS pentru Primaria Sectorului 4, isi propune ca sudul Bucurestiului sa fie la fel de dezvoltat ca nordul si ca cei care lucreaza acum in birourile din Pipera sa-si gaseasca noile locuri de munca in sud. Simona Spataru a vorbit, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre problema Politiei Locale in Sectorul 4, despre reabilitarea blocurilor, care a ramas restanta in mandatul actualului primar, despre situatia burselor in sector, dar si despre lipsa creselor si a gradinitelor. Exista fonduri pentru crearea unei infrastructuri de crese si gradinite noi in sectorul 4 si pot fi obtinute inclusiv pe fonduri europene, a explicat candidatul USR-PLUS la Primaria Sectorului 4.

Alianta USR-PLUS anunta strangerea a 100.000 de semnaturi online pentru alegerile locale

Alianta USR-PLUS, prima formatiune politica din Romania care a inceput sa stranga semnaturi online printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), a adunat 100. 000 de semnaturi online pentru sustinerea candidatilor sai la alegerile locale.

Alianta USR-PLUS anunta strangerea a 100.000 de semnaturi online pentru alegerile locale

Alianta USR-PLUS, prima formatiune politica din Romania care a inceput sa stranga semnaturi online printr-un mecanism aprobat de AEP, a adunat 100. 000 de semnaturi online pentru sustinerea candidatilor sai la alegerile locale. Cele 100. 000 de semnaturi online au fost stranse in mai putin de o luna de la publicarea in Monitoriul Oficial a hotararii care reglementeaza mecanismul de colectare a semnaturilor de sustinere online.

Adevarul Live, ora 12.00. Ioana Mihaila (USR-PLUS), despre candidatura la Primaria Oradea

Ioana Mihaila, candidata a USR-PLUS la Primaria Municipiului Oradea, va vorbi, joi, de la ora 12. 00, despre alegerile locale, planurile sale pentru conducerea institutiei conduse mai bine de zece ani de Ilie Bolojan si politica de aliante pentru o noua majoritate in consiliu.

Nicusor Dan: Suntem impreuna pentru a construi noul Bucuresti. PNL si USR-PLUS propun primari care sa scoata Capitala din dezastrul administrativ lasat de PSD

Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, a fost prezent la lansarea oficiala a candidaturii lui Ciprian Ciucu pentru postul de primar al Sectorului 6. Alianta, spune.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )