Libnet.ro
UNICEF

15:30

USR si-a ales conducerea. Care este componenta echipei presedintelui Dan Barna

Hotnews Hotnews,
 USR si-a ales conducerea. Care este componenta echipei presedintelui Dan Barna

USR a votat, la Congresul National de la Timisoara, componenta Biroului National, dupa ce delegatii l-au validat pe Dan Barna in functia de presedinte al formatiunii. continuă pe Hotnews

Care este varsta la care creierul nu mai produce neuroni. Ce spun specialistii si care sunt noile cercetari

Oamenii de stiinta au descoperit recent ca exista semne ale neuronilor care se dezvolta chiar si in creierul adultilor cu varsta de cel putin 87 de ani. Pana acum, studiile aratau ca nu mai exista evolutie neuronala in ceea ce-i priveste pe adulti. Ce spun specialistii despre noile descoperiri si care sunt noile cercetari. La .

Cine a fost coana Mita Biciclista si unde a stat in Bucuresti. Care este povestea ei

Despre coana Mita Biciclista s-au povestit multe lucruri de-a lungul timpului, insa putini sunt cei care ii stiu povestea adevarata. Maria Mihaescu a fost faimoasa in perioada interbelica din Romania datorita frumusetii sale, a nonconformismului, a imaginii care a rezultat din aventurile sale si a plimbarilor cu bicicleta pe strazile din Bucuresti. Coana Mita Biciclista .

A nascut deja 10 copii, dar al unsprezecelea a facut-o fericita: care este explicatia

Dupa al unsprezecelea copil, o mama este convinsa ca familia ei este acum completa si se poate linisti. Multora li s-ar putea parea ciudat numarul, dar intregul ei efort a avut un scop. Unii ar crede ca a facut 11 copii cu scopul de a insela statul si de a obtine ajutoare, dar nu a .

HOROSCOP. Care este animalul tau spiritual in functie de zodie

HOROSCOP Berbec Animalul spiritual al Berbecului este ghepardul. Precum un ghepard, o persoana aflata sub semnul zodiacal al Berbecului este plina de energie si vrea sa fie libera. Mai mult, concentrarea de care.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )