Libnet.ro
UNICEF

10:46

USR SI UDMR SOMEAZA GUVERNUL ORBAN: Bugetul de stat pe 2020, aprobat in Parlament si nu prin asumarea raspunderii Executivului!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR SI UDMR SOMEAZA GUVERNUL ORBAN: Bugetul de stat pe 2020, aprobat in Parlament si nu prin asumarea raspunderii Executivului!

Partenerii din Parlament ai liberalilor nu sunt de acord ca guvernul Orban sa isi asume raspundere pe legea bugetului de stat si pe legea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru 2020. continuă pe Ziarul Bursa

USR cere ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral. Ce pericol ar pandi Guvernul Orban

Deputatul USR Catalin Drula ii cere premierului Ludovic Orban ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral. Ce pericol ar pandi noul guvern? USR cere ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral Deputatul USR, Catalin Drula, vicepresedinte al partidului, ii cere lui Ludovic Orban sa prevada in legea plafoanelor bugetare, .

Guvernul Orban a aprobat majorarea salariului minim brut la 2.230 de lei lunar

Guvernul Orban a aprobat majorarea salariului minim brut la 2. 230 de lei lunar, incepand cu data de 1 ianuarie 2020, fata de 2. 080 lei cat este in prezent, anunta vineri seara Ministerul Muncii, la capatul.

GABRIELA FIREA: Daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii, vom formula plangeri penale

Primarul Capitalei Gabriela Firea avertizeaza, dupa ce premierul Ludovic Orban a refuzat sa aloce bani Primariei Capitalei, ca daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii,va formula plangeri penale pentru abuz in serviciu pe numele prim-ministrului si al ministrului Finantelor, relateaza News. ro.

Dacian Ciolos, ultimatum pentru Guvernul Orban

Dacian Ciolos a lansat un ultimatum pentru Guvernul Orban, in ceea ce priveste reintegrarea romanilor care vor parasi Marea Britanie dupa Brexit.

Un deputat important din PMP apara Guvernul Orban in privinta asumarii raspunderii

Asumarea raspunderii in Parlament de catre Guvernul Orban pe cele trei proiecte este o procedura co.

Val de demiteri in teritoriu. 28 de prefecti au fost schimbati de Guvernul Orban. Fost demnitar sustinut de Cabinetul Ponta, recuperat de PNL

Guvernul Orban a demis 28 de prefecti si a decis instalarea mai multor persoane in functiile vacante. Liberalii au optat fie pentru prefecti care au avut legatura cu PNL, fie persoane apropiate de ALDE.

Klaus Iohannis, despre o posibila motiune de cenzura a PSD: Daca Guvernul Orban pica, primul pas sunt alegerile anticipate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Palatul Cotroceni, ca este dreptul constitutional al PSD sa depuna o motiune de cenzura, insa daca Guvernul Orban este demis primul pas sunt alegerile anticipate.

O noua numire in Guvernul Orban: Iulian Octavian Stana, din nou secretar de stat la Ministerul Mediului

Iulian Octavian Stana a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Mediului, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, publicata in Monitorul Oficial. Stana, 37de ani, a mai ocupat.

Bugetul pentru 2020 ar putea fi discutat, in prima lectura, vineri in Guvern. Orban: in cazul in care e un risc major sa nu fie adoptat pana la 31 decembrie, exista varianta asumarii

Proiectul de buget pentru 2020 ar putea fi discutat, in prima lectura, intr-o sedinta de Guvern pe care premierul Ludovic Orban ia in calcul sa o convoace vineri.

Guvernul Orban la o luna si cateva zile de la preluarea puterii

Am publicat in urma cu cateva zile un comentariu in care imi exprimam opinia ca presedintele PNL si premierul Ludovic Orban este omul politic al anului 2019. Aceasta in pofida unor rezerve deloc minore pe care le formulam atat strict in privinta conduitei politice a domniei-sale cat si cu referire la ceea ce fac si spun atat guvernul cat si partidul pe care dl. Orban le conduce.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )