Libnet.ro
UNICEF

12:00

USR vrea vot prin corespondenta pentru toti romanii

Antena3 Antena3,
USR vrea vot prin corespondenta pentru toti romanii

USR vrea ca romanii sa poata vota prin corespondenta, chiar daca nu se afla in diaspora. continuă pe Antena3

eMAG da mii de produse cu mai putin de 120 lei. Festival de oferte pentru toti romanii

EMAG a revenit cu una dintre cele mai tari campanii din ultima vreme. Da o groaza de produse la pret foarte mic. Am facut o lista, dar pe site sunt mult mai multe. Mai ar putea ramane in.

USR propune extinderea votului prin corespondenta la alegerile locale: Un val doi de coronavirus ar putea sa-i faca pe romani sa se teama sa vina la vot

USR vrea extinderea votului prin corespondenta si la alegerile locale, deputatul Stanciu Viziteu facand apel la celelalte partide sa sustina un astfel de proiect.

USR propune extinderea votului prin corespondenta la alegerile locale

USR lanseaza, azi, in dezbatere publica un proiect de extindere a votului prin corespondenta la alegerile locale si anunta consultari cu societatea civila si cu specialisti in drept constitutional si sistem de vot pentru a gasi cat mai rapid cea mai buna solutie de a ajuta oamenii sa voteze in contextul actual al pandemiei de COVID-19.

USR propune extinderea votului prin corespondenta la alegerile locale. Ce alte propuneri au cei din partidul lui Barna

USR lanseaza, marti, in dezbatere publica un proiect de extindere a votului prin corespondenta la alegerile locale si anunta consultari cu societatea civila pentru a gasi cat mai rapid cea mai buna solutie de a ajuta oamenii sa voteze in contextul pandemiei de coronavirus. De asemenea, formatiunea estimeaza o prezenta redusa la urne a alegatorilor din cauza coronavirusului.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Este nevoie de toti romanii, din tara si din strainatate, pentru a reconstrui Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Romanilor de Pretutindeni, ca este nevoie de toti romanii, de and aici and si de and acolo and , din tara si din strainatate, pentru a construi impreuna Romania prospera si sigura pe care ne-o dorim.

Toti romanii care au cont bancar, vizati de anunt: cea mai mare banca dezvaluie ce se intampla din 2 iunie

Cea mai mare banca din Romania a facut un anunt deosebit pe 2 iunie. Priveste toti clientii tuturor bancilor de la noi. Si vestea mai buna e ca totul tine 10 zile, ca sa ai timp sa te.

Amenzi pentru toti participantii la sarbatorirea premierului Ludovic Orban

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a aplicat, sambata, amenzi pentru cei patru membrii ai Cabinetului Orban care nu au respectat regulile privind purtarea mastii si fumatul in spatii inchise. Astfel, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a fost amendat cu 3. 000 de lei pentru ca nu purta masca si fuma in birou, ministrii Economiei si Transporturilor, Virgil Popescu si Lucian Bode au fost sanctionati cu cate 2. 500 de lei pentru nepurtarea mastii iar vicepremierul Raluca Turcan trebuie sa plateasca 1. 000 de lei pentru purtarea mastii in mod necorespunzator.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )