Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vacanta de sarbatori se ncheie astazi pentru bugetari

Hotnews Hotnews,
 Vacanta de sarbatori se ncheie astazi pentru bugetari

Bugetarii se vor intoarce joi la serviciu, dupa vacanta de sarbatori, urmatoarea zi de sarbatoare legala fiind in 24 ianuarie - Ziua Unirii Principatelor Romane. in schimb, elevii din ciclul primar, gimnazial si liceal isi continua vacanta inceputa in 22 decembrie 2018. Ei se vor intoarce la scoala din 14 ianuarie. continuă pe Hotnews

Anul Nou 2019 aduce cresteri salariale pentru bugetari. Creste si salariul minim pe economie

De la 1 ianuarie, bugetarii beneficiaza din nou de o crestere salariala, potrivit Legii salarizarii. Cei care nu vor primi bani in plus la salarii sunt medicii si asistentele, care au primit de la 1 martie 2018 o.

2019, anul minivacantelor pentru bugetari. Cate punti se vor face in acest an

Mai multi politicieni propun stabilirea anuala de catre Guvern a zilelor libere care fac punte intre sarbatorile legale si weekenduri, preconizand ca astfel de masuri vor creste productivitatea.

HOROSCOP VARSATOR pentru 2019. Varsatorii vor un echilibru intre munca si familie. Vor castiga multi bani

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscopul runelor pentru 2019. Anul 2019 are un singur tel. Acumularea e pe primul plan. il va transforma .

HOROSCOP SCORPION pentru 2019. Scorpionii vor trebui sa munceasca mai mult, dar banii vor veni la timp

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscopul runelor pentru 2019. Lucrurile vor fi mai bune pentru ei. 2019 intra pe trendul anilor precedenti.

HOROSCOP CAPRICORN pentru 2019. Capricornii vor sa fie populari

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscopul runelor pentru 2019. Sfera sociala e mai sus decat in anii precedenti. Vrea sa fie mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )