Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vaccinul Moderna confera cel putin trei luni de imunitate (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Vaccinul Moderna confera cel putin trei luni de imunitate (studiu)

Vaccinul Moderna impotriva Covid-19 a produs anticorpi care au persistat la 90 de zile dupa vaccinare,potrivit unui studiu publicat joi in New England Journal of Medicine si citat de AFP. Durata protectiei este, fara indoiala, mai lunga, dar acestea sunt primele date pe o perioada de cateva luni, validate independent de o revista stiintifica. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Spania si Italia impun restrictii suplimentare de Sarbatori Moscova isi va deschide sambata noile centre de vaccinare

Fosii presedinti americani Barack Obama, George W. Bush si Bill Clinton s-au oferit sa fie vaccinati in cadrul unei transmisiuni televizate pentru a convinge oamenii sa aiba incredere in inocularea anti-coronavirus, potrivit CNN. Pe de alta parte, Interpolul a transmis o alerta de securitate catre cele 194 de tari membre, indemnate sa se pregateasca pentru actiuni ale crimei organizate centrate pe vaccinurile impotriva Covid-19. --------------------- 20:39 Vaccinul Moderna confera cel putin trei luni de imunitate studiu) 20:01 Italia: numar record de 993 decese in 24 de ore, scade insa numarul cazurilor pozitive 19:58 Franta: Vaccinarea impotriva Covid 19 va fi gratuita pentru toti 16. 29 Iranul a depasit pragul de un milion de infectari15. 58 OMS Europa va discuta variante de protejare a scolilor14. 50 OMS ia in calcul posibile certificate electronice de vaccinare pentru calatorii.

Vaccinul anti-COVID realizat de compania Moderna confera pana la 3 luni de imunitate

Vaccinul realizat de compania americana Moderna ar oferi pana la 90 de zile de imunitate impotriva COVID-19, de la administrare, dupa cum indica un studiu publicat in The New England Journal of Medicine,.

Horoscop 3 decembrie 2020. O zi cel putin ciudata pentru mai multe zodii

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2020. Afla ce iti rezerva astrele in functie de zodie, iar numerele norocoase sunt 5, 14, 19, 34, 45. Unde mai pui ca culorile care iti poarta noroc sunt verde deschis si bej. Horoscop joi, 3 decembrie pentru fiecare zodie Berbec Pentru Berbeci, anumite obligatii si indatoriri parca le stau .

Germania: Cel putin doi morti dupa ce o masina a intrat in multimea dintr-o zona pietonala

Cel putin doua persoane si-au pierdut viata si alte 15 au fost ranite dupa ce o masina a intrat intr-o zona pietonala din orasul german Trier sud-vest), incident ce survine pe fondul temerilor de atentate, relateaza AFP, preluat de Agerpres.

Cel putin 110 civili, masacrati cu salbaticie de jihadisti in Nigeria

Cel putin 110 oameni au fost ucisi de jihadistii din Boko Haram in cadrul unui atac asupra unui sat din nord-estul Nigeriei, conform informatiilor oferite de reprezentanti ONU.

CORONAVIRUS |Studiu: Covid-19 poate cauza anomalii la nivelul plamanilor detectabile dupa mai mult de trei luni de cand pacientul a fost infectat

Coronavirusul poate cauza anomalii la nivelul plamanilor ce pot fi detectate si dupa mai mult de trei luni de cand pacientul a fost testat pozitiv, potrivit unui studiu Oxford University. Pentru cercetarea.

Studiu: COVID-19 poate cauza anomalii la nivelul plamanilor detectabile dupa mai mult de trei luni de la infectare

Boala Covid-19 poate cauza anomalii la nivelul plamanilor ce pot fi detectate si dupa mai mult de trei luni de cand pacientul a fost infectat, arata rezultatele unui studiu Oxford University, potrivit BBC.

Membrii OPEC au ajuns la un consens pentru prelungirea cu trei luni a restrictiilor de productie a petrolului

Membrii OPEC au ajuns luni la un consens larg asupra necesitatii de prelungire a masurilor actuale de reducere a productiei, cu trei luni incepand din ianuarie, daca aliatii lor din cadrul grupului OPEC+ vor sustine decizia.

Membrii OPEC au ajuns la un consens pentru prelungirea cu trei luni a restrictiilor de productie a petrolului, incepand din ianuarie

Membrii OPEC au ajuns luni la un consens larg asupra necesitatii de prelungire a masurilor actuale de reducere a productiei, cu trei luni incepand din ianuarie, daca aliatii lor din cadrul grupului OPEC+ vor sustine decizia, au declarat ministri si delegati citati de Reuters.

Alerta intr-un oras din Germania. Cel putin trei morti dupa ce o masina a intrat in multime FOTO VIDEO

O masina a intrat in multime, marti, pe o strada pietonala din Trier, un oras din vestul Germaniei. Trei persoane au fost ucise, scrie presa locala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )