Libnet.ro
UNICEF

17:46

VALCEA: 11 scoli incep cursurile exclusiv online, din pricina inmultirii cazurilor de covid printre elevi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VALCEA: 11 scoli incep cursurile exclusiv online, din pricina inmultirii cazurilor de covid printre elevi

Elevii din 11 unitati de invatamant din judetul Valcea vor face, incepand de luni, cursuri exclusiv online, dupa ce numarul de imbolnaviri cu SARS-CoV-2 a crescut in localitatile in care respectivele unitati scolare sunt situate. in alte scoli, 12 clase si o grupa de gradinita au activitatea suspendata pe o perioada de 14 zile ca urmare a aparitiei unor cazuri de COVID-19 la profesori sau elevi, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

Copiii din 10 scoli desfasoara cursuri exclusiv online

Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi monitorizeaza dinamica scenariilor de functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar, aceasta fiind influentata de evolutia situatiei epidemiologice din judet. Pana in prezent, 10 scoli au trecut in scenariul rosu, adica desfasoara ore exclusiv online.

Cursuri exclusiv online la Liceul Pedagogic. Un profesor a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Liceul Pedagogic Matei Basarab din Slobozia isi muta cursurile exclusiv online dupa ce un profesor a fost diagnosticat cu COVID 19.

Cursuri exclusiv online in mai multe scoli si gradinite

Doua clase si o grupa de la o gradinita din Constanta trec la scenariul trei de functionare si anume cursuri exclusiv online dupa ce au avut cate un elev confirmat cu COVID-19, respectiv un cadru didatic. Masura este valabila pana pe data de 2 octombrie.

Colegiul Economic din Buzau, in scenariu rosu dupa ce un cadru didactic a fost confirmat cu coronavirus

Colegiul Economic din Buzau trece in scenariul rosu dupa ce un cadru didactic care a predat la mai multe clase a fost confirmat cu coronavirus. Este a doua scoala din Buzau care isi muta cursurile exclusiv online dupa confirmarea cu COVID 19 a unor cadre didactice.

incepe Bucharest Science Festival 2020 - editie speciala, exclusiv online

Bucuresti, 21 septembrie - Bucharest Science Festival, cel mai mare festival din Romania dedicat stiintei, va incepe miercuri 23 septembrie 2020, iar timp de cinci zile participantii vor descoperi si dezbate o gama extrem de variata de subiecte, de la explorarea spatiala la istorie si de la medicina la fizica plasmei.

Gala Premiilor Emmy 2020, tinuta online din cauza pandemiei Lista castigatorilor (VIDEO)

Cea de-a 72-a gala de a premiilor Emmy, echivalentul Oscarurilor pentru productiile de televiziune, s-a desfasurat la Staples Centre din Los Angeles, intr-un cadru special. Anul acesta, premiile au fost acordate .

CEL MAI MARE FURNIZOR DE PLATI ONLINE DIN CHINA Ant Group a primit aprobarea pentru listarea la Shanghai

Ant Group Co. , companie controlata de Jack Ma, fondatorul gigantului chinez de e-commerce Alibaba Group Holding Ltd. , a obtinut, vineri, aprobarea STAR Market din Shanghai pentru lansarea ofertei publice initiale IPO), dupa care urmeaza sa isi inregistreze listarea la autoritatea de reglementare a pietei de capital din China. Potrivit unor surse citate de presa straina, compania se va prezenta saptamana aceasta si in fata comisiei de listari de la Hong Kong Stock Exchange HKEX).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )