Libnet.ro
UNICEF

10:00

Valcea: Trafic blocat pe DN 7, din cauza unui TIR plin cu busteni care s-a rasturnat

Adevărul Adevărul,
Valcea: Trafic blocat pe DN 7, din cauza unui TIR plin cu busteni care s-a rasturnat

Circulatia rutiera pe Drumul National 7, in judetul Valcea, este complet blocata, vineri seara, pe centura ocolitoare a municipiului Ramnicu Valcea, din cauza unui TIR plin cu busteni care s-a rasturnat. in accident au mai fost implicate doua autoturisme, fara a exista victime. continuă pe Adevărul

Pietele europene scad din cauza unui avertisment de profit lansat de EDF

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs descendent ieri, dupa ce grupul francez de utilitati Electricite de France SA EDF) a emis un avertisment de profit.

S-a trezit cu datorii la stat si conturi blocate din cauza unei erori a ANAF

S-a trezit cu contul blocat din cauza unei greseli facute de angajatii ANAF! Este situatia absurda prin care a fost nevoita sa treaca o femeie din Bucuresti, informeaza B1 TV. Inspectorii fiscali i-au blocat.

Un copil de un an si o luna a murit din cauza rujeolei. Numarul deceselor a ajuns la 36

Un copil de un an si o luna din judetul Ialomita, nevaccinat, a murit din cauza rujeolei, numarul deceselor cauzate de aceasta boala ajungand astfel la 36, potrivit reprezentantilor Institutului National.

Scandal diplomatic din cauza frumusetii. Poza facuta de Miss Israel si Miss Irak a starnit controverse aprinse. FOTO in articol

Scandal diplomatic din cauza frumusetii! Un selfie facut de participantele titlului Miss Univers 2017 a incins spiritele la nivel inalt. Miss Israel si Miss Irak au facut impreuna o poza si au.

Polonia si-a pierdut DREPTUL DE VOT in Consiliul European din cauza acapararii justitiei. Urmeaza Romania

Romania poate pierde dreptul de vot in Consiliul European format din sefii de stat si de guverne ale tarilor membre UE) din cauza atacului asupra independentei Justitiei, scrie jurnalista Ondine.

Trafic feroviar blocat intre Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc. Patru trenuri - oprite in statii

Traficul feroviar este intrerupt miercuri in judetul Covasna, pe magistrala de cale ferata 400, din cauza unui copac cazut peste firele de inalta tensiune, anunta Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Trafic feroviar oprit in judetul Covasna: Un copac a cazut peste firele de inalta tensiune(VIDEO)

Probleme pe calea ferata, miercuri dimineata. Traficul feroviar este intrerupt complet, in judetul Covasna, pe magistrala 400 Sfantu Gheorghe Miercurea Ciuc, din cauza unui copac care s-a.

IGSU, despre accidentul din zona Baicului: Interventia a fost intarziata din cauza unor erori de comunicare; echipajele de la fata locului nu au evacuat victimele din zona si nu au evaluat starea lor

Interventia la accidentul rutier din zona Baicului din Capitala, care a fost urmat de un incendiu puternic in urma caruia o persoana a murit si alta a fost grav ranita, a fost intarziata din cauza unei erori de comunicare intre dispecer si echipajele operative, fiind alertata o autospeciala de stingere in locul autospecialei de descarcerare, dar si din cauza informatiilor primite de la cei care au sunat la 112, care indicau locatii diferite ale accidentului, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU), potrivit News. ro. De asemenea, in urma cercetarilor s-a stabilit ca echipajele de la fata locului nu au evacuat victimele din zona incendiului si nu au evaluat starea lor, ceea ce reprezinta o incalcare a procedurilor de interventie in astfel de situatii.

Copil de un an si o luna din Ialomita, nevaccinat, a murit din cauza rujeolei. Numarul de imbolnaviri a ajuns la 9.900

Un copil de un an si o luna din judetul Ialomita a murit din cauza rujeolei, acesta fiind al 36-lea caz de deces inregistrat in Romania de la debutul epidemiei, anunta news. ro. Potrivit specialistilor, copilul era nevaccinat, iar numarul total de imbolnaviri a ajuns la 9.

Robert Mugabe, dat jos din cauza sotiei, poreclita Lady Macbeth. Ea voia sa-i succeada la putere

Armata din Zimbabwe se afla pe strazile capitalei Harare pentru a asigura puciul soft impotriva dictatorului Robert Mugabe, plasat, impreuna cu sotia, in arest la domiciliu, in palatul de 7,5 milioane euro al cuplului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )