Libnet.ro
UNICEF

15:30

Valentina Pelinel, la mare cu Borcea. Cum au fost surprinsi cei doi

Antena3 Antena3,
Valentina Pelinel, la mare cu Borcea. Cum au fost surprinsi cei doi

Valentina Pelinel este la mare, cu iubitul ei, Cristian Borcea. Cel putin asta reiese din cea mai recenta fotografie postata joi de model, pe pagina sa de Facebook. continuă pe Antena3

Valentina Pelinel a dezvaluit ce face in intimitate cu Cristi Borcea. S-au fotografiat si au facut totul public

Valentina Pelinel le-a dezvaluit fanilor cateva din secretele care ii garanteaza o relatie cu Borcea pana la adanci batraneti. Fostul model se pare ca a gasit reteta perfecta pentru a-l multumi pe afacerist pe toate planurile. Valentina Pelinel, surpriza de ziua lui Borcea Valentina Pelinel si Cristian Borcea formeaza unul din cuplurile din showbiz care .

CUTREMUR MONDEN! Valentina Pelinel a dezvaluit MARELE SECRET! A spus tot ce se va intampla cu CEI TREI COPII PE CARE-I ARE

Valentina Pelinel este una dintre cele mai frumoase vedete din Romania. Sotia lui Cristi Borcea a reusit sa isi mentina silueta de invidiat, chiar daca a nascut de curand. Recent, ea a dezvaluit.

S-A TERMINAT! Dupa atatia ANI de RELATIE cu Cristi BORCEA, Valentina Pelinel facut ANUNTUL SOC al ZILEI! DECIZIA care CUTREMURA showbizul romanesc (FOTO)

Valentina Pelinel se simte mai implinta ca oricand. Are 3 copii frumosi si sanatosi, iar sotul ei, Cristi Borcea ii este alaturi.

ADIO, CRISTI BORCEA! Valentina Pelinel a renuntat! Incredibil unde a disparut! Asta e BOMBA ANULUI

Valentina Pelinel e mai decisa ca niciodata sa renunte la rolul de casnica si sa revina cat mai repede in lumina reflectoarelor. Cu toate ca rolul de mama pare sa o prinda extrem de bine, exista semne.

SOC! Valentina Pelinel, in LACRIMI! Cristi Borcea, GRAV BOLNAV! Diagnosticul TERIBIL pus de MEDICI!

Cristi Borcea se confrunta cu mari probleme de sanatate, dupa ce a fost eliberat din inchisoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )