Libnet.ro
UNICEF

14:15

Valer Dorneanu, huiduit si certat in plina strada de mai multi protestatari cunoscuti: Cum a reactionat presedintele CCR (VIDEO)

B1 B1,
Valer Dorneanu, huiduit si certat in plina strada de mai multi protestatari cunoscuti: Cum a reactionat presedintele CCR (VIDEO)

Mai multi protestatari cunoscuti pentru prezenta lor la toate actiunile rezist, precum Cristian Dide sau Marian Ceausescu, l-au reparat pe strada pe presedintele Curtii Constitutionale, Valer. continuă pe B1

VIDEO Presedintele CCR, Valer Dorneanu, huiduit si apostrofat de protestatarii rezist: Sluga PSD!

Un filmulet postat pe Facebook ii arata pe cativa protestatari rezist apostrofandu-l pe Valer Dorneanu, presedintele Curtii Constitutionale. Protestatarii spun ca l-au intalnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii si au mers cu el pana acasa.

Prima reactie a lui Valer Dorneanu dupa ce a fost huiduit si apostrofat de un grup de protestatari (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a anuntat ca nu va depune nicio plangere penala dupa ce a fost urmarit de un grup de protestari cunoscuti, precum Cristian Dide sau Marian Ceausescu,.

Radu Herjeu, reactie dura dupa hartuirea lui Valer Dorneanu

Radu Herjeu, membru al CNA,a facut un scurt rezumat al provocarilor protestatarilor rezist. El spune ca la randul lor, legionarii ar fi vut mult mai multi fani daca ar fi putut sa-si proiecteze mesajele pe.

VIDEO Presedintele CCR, Valer Dorneanu, urmarit pna acasa si apostrofat de protestatari rezist

Un filmulet postat pe Facebook ii arata pe cativa protestatari rezist, printre care Cristian Dide si Marin Ceausescu, apostrofandu-l pe Valer Dorneanu, presedintele CCR. Protestatarii spun ca l-au intalnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii si au mers cu el pana acasa, transmite Mediafax.

Protestatarii rezist l-au urmarit si apostrofat pe Valer Dorneanu, presedintele CCR, pana acasa - VIDEO

Un filmulet postat pe Facebook ii arata pe cativa protestatari rezist, printre care Cristian Dide si Marin Ceausescu, apostrofandu-l pe Valer Dorneanu, presedintele CCR. Protestatarii spun ca l-au intalnit.

, TRADATA in plina strada: IMAGINI de senzatie! Nimeni NU se astepta la asa ceva (FOTO)

Joi seara a fost petrecere mare la TNB, unde Antena 1 si-a lansat oficial grila de toamna, in prezenta vedetelor postului. De;i a fost plin de vedete una mai tentanta ca alta, a oferit de una singu.

Stare de alerta in New York! Mai multi copii, injunghiati de o femeie intr-o gradinita

O femeie, in varsta de 30 de ani, a injunghiat cu cutitul mai multe persoane, intre care si copii, intr-o gradinita din Queens, New York. Potrivit primelor informatii, sunt cinci.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.212 seconds )