Libnet.ro
UNICEF

14:00

Valeriu Gheorghita: E important sa respectam masurile de preventie cel putin pana cand vom atinge acel prag de imunizare colectiva si vom vorbi mai degraba de cazuri sporadice decat de focare (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: E important sa respectam masurile de preventie cel putin pana cand vom atinge acel prag de imunizare colectiva si vom vorbi mai degraba de cazuri sporadice decat de focare (VIDEO)

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19 a subliniat ca este important sa respectam regulile de protectie sanitara cel putin pana cand vom atinge acel prag de imunizare colectiva si. continuă pe B1

Valeriu Gheorghita: Masurile de preventie ar trebui mentinute pana cand vom avem un nivel de imunitate colectiva de circa 60-70%

Masurile de preventie, inclusiv pentru persoanele vaccinate anti-COVID, ar trebui respectate pana cand se va inregistra un nivel de imunitate colectiva de 60 70% din populatie, sustine coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita. El a facut acesta declaratie intrebat despre despre afirmatiile medicului Adrian Streinu-Cercel, care a spus ca masca de protectie trebuie sa ramana obligatorie pana in 2023, inclusiv pentru persoanele care s-au vaccinat.

Valeriu Gheorghita, despre cei care se vaccineaza fiind infectati cu SARS-CoV-2: Nu se intampla absolut nimic, au fost situatii similare in studiile clinice

Medicul Valeriu Gheorghita, care coordoneaza campania nationala de vaccinare, afirma ca o persoana care este infectata cu virusul SARS-CoV-2 in momentul administrarii vaccinului va avea acelasi parcurs al infectiei ca si cum nu s-ar fi vaccinat, iar in cazul celor care se infecteaza intre doze, cel mai probabil, va fi reluata schema de vaccinare.

VIDEO Valeriu Gheorghita: Romania are contractate suficiente doze de vaccin. Din trimestrul al doilea, numarul de doze livrate va creste semnificativ Cum se pot programa bolnavii cronici care nu apar pe platforma

299 de centre de vaccinare au fost deschise in Romania in a doua etapa a campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, a anuntat marti Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei, intr-o conferinta de presa. Valeriu Gheorghita a explicat si cum se pot programa la vaccinare bolnavii cronici carora nu li se permite inscrierea prin platforma online, deoarece, in mod inexplicabil, nu figureaza in baza de date: prin medicul de familie sau medicul curant care valideaza direct acea persoana, fara sa mai fie nevoie de interogarea bazei de date a Casei de Asigurari de Sanatate, sau prin serviciul de call center.

Valeriu Gheorghita: Senatorii si deputatii ar putea sa se vaccineze impotriva COVID la Parlament, dar echipele medicale mobile sunt limitate

Senatorii si deputatii s-ar putea vaccina anti-COVID la Parlament, atat timp cat exista un cabinet medical si echipe medicale mobile care pot face acest lucru, a declarat, marti, presedintele Comitetului national de coordonare a vaccinarii, dr. Valeriu Gheorghita, care a precizat insa ca resursa umana este limitata si exista o prioritizare.

Citu: Vlad Voiculescu nu are nicio atributie daca pleaca sau nu Valeriu Gheorghita Ce spune coordonatorul campaniei de vaccinare despre relatia sa cu ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, nu are nici o atributie privind inlocuirea lui Valeriu Gheorghita de la coordonarea Comitetului national de vaccinare impotriva COVID-19, spune Florin Citu, precizand ca acest comitet este in subordinea premierului. El a facut aceste declaratii la Europa FM, in contextul in care in spatiul public au aparut informatii potrivit carora ministrul Sanatatii ar intentiona inlocuirea coordonatorului campaniei de vaccinare in Romania.

Florin Citu, despre tensiunile din Guvern: Nu are nicio atributie Vlad Voiculescu in ceea ce priveste decizia daca pleaca sau nu Valeriu Gheorghita

Prim-ministrul Florin Citu a recunoscut faptul ca in interiorul Guvernului au fost discutii in contradictoriu intre Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita, dar ca decizia privind plecarea celui din urma tine de seful Guvernului, in subordinea caruia se afla coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID 19.

Medicul Valeriu Gheorghita: Vor fi infiintate si alte centre de vaccinare pe maura ce dozele vor permite alocarea locurilor pentru programare

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare a oferit noi detalii despre situatia centrelor de vaccinare. in acest moment exista 659 de centre de vaccinare care isi continua activitatea pentru etapa.

Angajatii MAI si MApN, programati la vaccinare inainte de 15 ianuarie. Valeriu Gheorghita: Imunizarea lor nu a inceput mai devreme Situatia particulara a pensionarilor militari (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a declarat, luni, ca Ministerul Apararii Nationale dispune de centre de vaccinare proprii deservite de personalul propriu.

Exista sau nu tensiuni intre coordonatorul campaniei de vaccinare si ministrul Sanatatii. Ce spune Valeriu Gheorghita despre relatia cu Vlad Voiculescu (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a negat informatiile potrivit carora ar exista tensiuni intre el si Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, si sustine ca.

Valeriu Gheorghita: Peste 10 milioane de romani vor fi vaccinati pana la sfarsitul lunii septembrie

Obiectivul asumat de Romania, de a vaccina 10,7 milioane de persoane va putea fi atins pana la sfarsitullunii septembrie, a precizat medicul Valeriu Gheorghita. Acesta a dat asigurari ca Rominia are.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )