Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valeriu Munteanu cere ca Silvia Radu sa nu fie inregistrata in cursa electorala

Adevărul Adevărul,
Valeriu Munteanu cere ca Silvia Radu sa nu fie inregistrata in cursa electorala

Candidatul Partidului Liberal la functia de primar general al municipiului Chisinau, Valeriu Munteanu, solicita ca Silvia Radu sa nu fie inregistrata in cursa electorala pe motiv ca ar fi fraudat procesul de colectare a semnaturilor. Liberalul a inaintat luni, 23 aprilie, o sesizare in acest sens la Consiliul Electoral de Circumscriptie Electorala, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Valeriu Munteanu: Taxele si impozitele platite de chisinauieni sa ramana in bugetul municipal

Candidatul Partidului Liberal la functia de primar al Chisinaului, Valeriu Munteanu, propune ca taxele si impozitele platite de chisinauieni sa ramana in bugetul municipal si sa nu mai fie la dispozitia Guvernului. Potrivit acestuia, un exemplu in acest sens este in UTA Gagauzia, unde 100% din impozitul pe venit al persoanelor fizice si juridice, TVA si accize, formatoare de buget, raman la Comrat.

Adevarul Live Moldova, ora 18.00. Valeriu Munteanu, despre sansele sale la alegerile pentru Primaria Chisinau

Invitatul emisiunii Adevarul Live de luni, 23 aprilie, cu incepere de la ora 18. 00, este candidatul Partidului Liberal la functia de primar al Chisinaului, Valeriu Munteanu.

De ce PDM nu are un candidat la alegerile din Chisinau? Voronin: Se explica prin aceea ca Silvia Radu este candidatul lor

Presedintele PCRM, Vladimir Voronin, considera ca Partidul Democrat din Moldova PDM) nu are un candidat in alegerile pentru Primaria Chisinau pentru ca acesta ar putea fi actualul primar interimar al Capitalei, Silvia Radu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )