Libnet.ro
UNICEF

14:15

PE valideaza candidatura francezului Thierry Breton in Comisia von der Leyen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PE valideaza candidatura francezului Thierry Breton in Comisia von der Leyen

Parlamentul European PE) i-a dat unda verde joi francezului Thierry Breton sa devina comisar european insarcinat cu piata interna si domeniul digital, in pofida riscului unor conflicte de interese, evocate de catre unii eurodeputati, au declarat surse parlamentare pentru AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul European valideaza noua propunere a Frantei pentru Comisia von der Leyen

Parlamentul European PE) i-a dat unda verde joi francezului Thierry Breton sa devina comisar european insarcinat cu piata interna si domeniul digital, in pofida riscului unor conflicte de interese, evocate de catre unii eurodeputati, au declarat surse parlamentare pentru AFP.

Thierry Breton a trecut de prima etapa in Comisia PE

Candidatul francez in Comisia Ursulei von der Leyen Thierry Breton a trecut de prima etapa in fata eurodeputatilor, care au apreciat intr-un vot ca profilul sau nu prezinta riscul unui conflict de interese, relateaza AFP.

Von der Leyen s-a dat pe corectitudine politica. Promovam, nu aparam stilul european de viata

Presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a modificat numele controversat al portofoliului c.

Ursula von der Leyen schimba denumirea portofoliului Protejarea modului nostru de viata european, la presiunile stangii, ecologistilor si liberalilor din Renew

Presedinta viitoarei Comisii Europene, Ursula von der Leyen, a modificat numele portofoliului comisarului insarcinat cu migratia, care devine Promovarea modului nostru de viata european din Protejarea acestui mod de viata, a anuntat miercuri un purtator de cuvant, citat de AFP.

Ursula von der Leyen a schimbat numele portofoliului controversat al Migratiei

Presedinta viitoarei Comisii Europene Ursula von der Leyen a modificat numele controversat al portofoliului comisarului insarcinat cu Migratia, pe care l-a redenumit Promovarea modului de viata european in loc de apararea acestui mod de viata, a anuntat miercuri un purtator de cuvant, relateaza AFP.

Ursula von der Leyen schimba numele portofoliului Migratiei

Presedinta viitoarei Comisii Europene Ursula von der Leyen a modificat numele controversat al portofoliului comisarului insarcinat cu Migratia, pe care l-a redenumit Promovarea modului de viata european in loc de apararea acestui mod de viata, a anuntat un purtator de cuvant, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )