Libnet.ro
UNICEF

20:00

Valul de canicula sufoca Romania. De cand vor mai scadea temperaturile

Antena3 Antena3,
Valul de canicula sufoca Romania. De cand vor mai scadea temperaturile

Valul de canicula sufoca, in continuare, Romania. Azi si maine sunt zilele cele mai grele. Meteorologii au anuntat ca mercurul termometerelor se va apropia de 40 de grade Celsius. insa temperaturile resimtite. continuă pe Antena3

Valul de canicula sufoca Romania. De cand vor mai scadea temperaturile

Valul de canicula sufoca, in continuare, Romania. Azi si maine sunt zilele cele mai grele. Meteorologii au anuntat ca mercurul termometerelor se va apropia de 40 de grade Celsius. insa temperaturile resimtite.

Blestemul Sarmizegetusei Regia, lovita de un sir lung de dezastre. Avertismentul sumbru al lui Vladimir Brilinsky nu a fost luat in seama: Necazuri vor mai fi!

Niciunul dintre monumentele istorice din Romania nu a fost lovit in ultimii ani de atatea catastrofe ca Sarmizegetusa Regia, capitala dacilor din Muntii Orastiei. Ultima dintre ele a dus la moartea unui agent de paza si la ranirea grava a doi vizitatori.

Vor mai putea soferii care fac ridesharing sa lucreze cu mai multe aplicatii in paralel: Uber, Bolt sau Clever? Si cat ii costa adaptarea la noua lege

Costurile de certificare pentru soferii care vor sa faca ridesharing ar putea ajunge la circa 700 de lei pentru o valabilitate de trei ani), spun reprezentantii Uber. Cum vad ei problema soferilor care vor sa fie parteneri pentru mai multe aplicatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )