Libnet.ro
UNICEF

15:46

Vanatoarea vaccinului gripal. Cand e cel mai bine sa ne imunizam

Adevărul Adevărul,
Vanatoarea vaccinului gripal. Cand e cel mai bine sa ne imunizam

Cabinetele medicilor de familie urmeaza sa primeasca primele doze din vaccinul gripal cumparat de Ministerul Sanatatii pentru imunizarea din aceasta toamna. in farmacii, un vaccin costa putin peste 50 de lei, dar se gaseste cu greu. continuă pe Adevărul

Cand e cel mai bine sa ne vaccinam impotriva gripei. Un medic de familie ne lamureste

Medicul de familie Rodica Tanasescu ne spune cand este cel mai bine sa ne vaccinam antigripal, pentru ca sezonul gripelor este aproape. Potrivit medicului, eficienta maxima a vaccinului este acoperita pe 6 luni, iar romanii au tot interesul sa fie acoperiti si in aprilie.

VIDEO Sharon Stone, dezvaluire din culisele de la Hollywood: El este actorul care saruta cel mai bine, nu poate fi comparat cu nimeni

A impartit platoul de filmare cu multi barbati frumosi, dar unul singur i-a ramas in inima atunci cand vine vorba despre actorul care saruta cel mai bine. Sharon Stone a avut in cariera, prin natura unor roluri, imaginea de femeie fatala. Ajunsa la 62 de ani, actrita face unele dezvaluiri mai putin cunoscute din culisele de la Hollywood.

Simona Halep ar putea reveni pe primul loc mondial la turneul de Grand Slam la care se simte cel mai bine. Cum stau romancele in clasamentul WTA inainte de Roland Garros

Dupa triumful de la Roma, Simona Halep si-a consolidat a doua pozitie in ierarhia mondiala a jucatoarelor profesioniste de tenis. Mai mult decat atat, romanca se afla la mai putin de 1. 500 de puncte.

Sharon Stone, detalii nestiute de pe platourile de filmare. Cine a sarutat-o cel mai bine (FOTO)

Actrita Sharon Stone, celebra pentru filme precum Basic Instinct, The Specialist sau Catwoman, a oferit fanilor detalii nestiute de pe platourile de filmare. Vedeta a marturisit care a fost colegul de breasla.

Sharon Stone: cine spune ca a sarutat-o cel mai bine la filmari. Dezvaluire surprinzatoare

A jucat in filme hot, ca Basic Instinct, Sliver, The Specialist, cu Michael Douglas, William Baldwin si Sylvester Stallone. Dar niciunul dintre ei nu a primit de la ea trofeul pentru barbatul care a sarutat-o cel mai bine.

Business report: Romania importa un milion de tone de otel-beton, adica 100% din necesar. Controale Inspectia Muncii: Ce aspecte vor viza inspectorii. Se castiga mai bine la stat decat la privat. Cum echilibram balanta?

Boom-ul constructiilor in Romania face sa duduie fabricile vecinilor: importam un milion de tone de otel-beton, adica 100% din necesar * Steven van Groningen se retrage din functiile detinute in cadrul Fondului Proprietatea * Controale Inspectia Muncii: Ce aspecte vor viza inspectorii in ultimul trimestru din 2020 * De ce plang romanii dupa majorarea pensiilor cu 40% * Este foarte putin probabil ca licitatia pentru 5G sa aiba loc in acest an * iPS Teodosie, intr-o reclama a unui local privat care organizeaza parastase: E mare lucru sa ai unde sa faci pomana in tihna65279; * Romania are nevoie de o viziune de tara. Cum o putem avea? * Cum vad analistii BNR in oglinda criza din 2008 si pe cea de acum * Romania, paradoxul Europei: Se castiga mai bine la stat decat la privat. Cum echilibram balanta? * Ar deschide sampania managerii de bani romani la aparitia vaccinului COVID-19?.

Cel mai sanatos tip de peste. Sortimentul de care sa te feresti. Este cel mai nociv

Care este cel mai sanatos tip de peste si de ce sortiment trebuie sa te feresti? Daca iti place sa consumi de obicei peste sau te conformezi practicii pescetarianismului , trebuie sa stii aceste detalii. Care este cel mai nociv? Care este cel mai nociv peste? Un procent destul de mare de oameni din zilele .

Secretul pentru cel mai bun magiun de prune. Iese un deliciu

Magiunul este delicios fie ca il folosim la cornulete sau fel si fel de prajituri, sau il mancam pur si simplu cu o felie de paine de casa. Cel mai des intalnit este cel de prune, insa se poate face si din corcoduse, caise sau chiar legume. Pentru mai mult gust, unele gospodine pe langa .

Cel mai bogat om din China. Cine este Zhong Shanshan si cum l-a detronat pe Jack Ma

Intr-o singura zi, a devenit cel mai bogat om din tara! Cum a reusit afaceristul sa-l detroneze pe unul dintre gigantii industriei tehnologice, cu investitii intr-o resursa ce se gaseste din belsug in Romania? Cine este Zhong Shanshan, cel care tocmai a devenit cel mai bogat om din China? in ziua cu pierderi financiare istorice .

Reteta de tort diplomat cu visine. Cel mai savuros desert, usor de preparat

Vechiul tort diplomat inca face furori in randul gurmanzilor. Ai invitati si nu stii ce ar fi pe placul tuturor? Tortul acesta cu visine va fi mancat pe saturate, este usor de preparat si oricand alegerea potrivita. Reteta de tort diplomat cu visine. Secretul pentru cel mai bun desert Sezonul visinelor aduce in prim-plan cele .

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )