Libnet.ro
UNICEF

09:00

Varsta de PENSIONARE, schimbata oficial: Ce se intampla cu TOATE FEMEILE din Romania! E FARA PRECEDENT...

B1 B1,
Varsta de PENSIONARE, schimbata oficial: Ce se intampla cu TOATE FEMEILE din Romania! E FARA PRECEDENT...

Proiectul noii Legi a pensiilor aduce schimbari in ceea ce priveste varsta de pensionare a femeilor. Varstele standard de pensionare vor fi tot de 63 de ani pentru femei si 65 de ani pentru barbati. continuă pe B1

Varsta de PENSIONARE, SCHIMBATA oficial: Milioane de romani vor fi direct AFECTATI! VEZI daca esti pe LISTA...

Guvernul a adoptat recent un proiect de act normativcare introduce noutati precum recalcularea pensiilor, includerea studiilor de masterat si doctorat in vechimea de munca si reducerea varstei de pensionare.

VARSTA DE PENSIONARE, schimbata oficial: GATA, de acum iesi mai repede la pensie daca ai acest DOCUMENT!

Una dintre schimbarile aduse in sistemul pensiilor de stat ale romanilor este stabilirea unui singur tip de pensie anticipata. in prezent exista pensia anticipata fara penalizare de cuantum) si pensia.

Varsta de PENSIONARE, schimbata in Romania: Aici afli exact ziua, luna si anul cand iesi la pensie la termen sau anticipat!

Casa Nationala de Pensii a lansat o aplicatie care ajuta utilizatorii sa isi afle varsta la care pot iesi la pensie. Astfel, cei interesati pot afla in doar cativa pasi anul si luna in care isi pot.

HOROSCOP. Cele mai fitoase zodii feminine. Femeile din zodia Gemeni sunt pline de mofturi, Varsatoarele sunt cele mai incapatanate femei

Fetele sunt incapatanate, se razgandesc rapid si sunt greu de multumit. Da, fetele sunt pline de fite de toate felurile si toata lumea stie asta. Problema este ca zodia iti influenteaza foarte mult.

CRISTI BORCEA, anunt catre femeile din ROMANIA! Dezvaluiri incendiare despre copii! Se jura ca va face asta

In primul sau interviu dupa nunta cu Valentina Perinel, Cristi Borcea a declarat ca noua sa sotie va fi ultima femeie din viata sa. Fostul finantator al echipei Dinamo a avut doar cuvinte de lauda la adresa fe.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )