Libnet.ro
UNICEF

10:15

Vasile Banescu: Biserica Ortodoxa nu a asociat esecul referendumului cu Liviu Dragnea

B1 B1,
Vasile Banescu: Biserica Ortodoxa nu a asociat esecul referendumului cu Liviu Dragnea

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a tinut sa precizeze ca Biserica Ortodoxa Romana nu a pus in niciun moment esecul referendumului pe seama presedintelui PSD, Liviu. continuă pe B1

Vasile Banescu (Patriarhie): Presa a dezinformat acuznd BOR ca ar fi asociat esecul referendumului cu Liviu Dragnea

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, dezminte informatiile aparute in presa potrivit carora BOR l-ar fi acuzat in vreun fel sau altul pe liderul PSD Liviu Dragnea in legatura cu esecul referendumului privind familia.

RAZBOI total intre PSD si Biserica Ortodoxa! Codrin Stefanescu a rabufnit in direct: Sa se duca la

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat acuzatii grave la adresapurtatorului de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, dupa ce acesta a declarat ca esecul.

Biserica Ortodoxa arata cu degetul spre presedintele PSD: Una dintre cauzele esecului la referendum e asocierea cu Dragnea

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, a spus, marti, la RFI, ca doua elemente au condus la esecul referendumului. Primul a fost neclaritatea intrebarii de pe buletinul de vot, iar al doilea element a fost asocierea referendumului cu un anumit personaj politic, politicianul in cauza fiind Liviu Dragnea.

Purtatorul de cuvant al BOR, Vasile Banescu: Una dintre cauzele esecului la referendum e asocierea cu Dragnea

Biserica Ortodoxa Romana este de parere ca elementul principal care a dus la esecul referendumului pentru familie este asocierea cu Liviu Dragnea. in acest context, purtatorul de cuvant al BOR, Vasile.

Biserica Ortodoxa il ia in brate pe Dragnea, ca sa nu se supere

Vasile Banescu a facut multe declaratii usor de criticat sau desfiintat in ultimele zile, dar singura pentru care si-a cerut scuze BOR il vizeaza pe Liviu Dragnea. Biseria majoritara din tara noastra din prisma numarului de adepti este biserica ortodoxa. Aceasta continua sa fie pe primul loc, din cauza unei echipe solide marketing, a unui [] .

Biserica Ortodoxa dezaproba legalizarea parteneriatelor civile: Este un surogat al casatoriei (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, a declarat marti, pentru Stirile B1 TV, ca Biserica Ortodoxa dezaproba ferm legalizarea parteneriatelor civile. Banescu a explicat ca acesta ar f.

Biserica Ortodoxa dezaproba ferm legalizarea parteneriatelor civile: Primul pas spre legalizarea casatoriilor dintre persoane de acelasi sex

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, a declarat marti, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca Biserica Ortodoxa Romana dezaproba ferm o eventuala legalizare a parteneriatului civil.

Biserica Ortodoxa ii raspunde ironic lui Codrin Stefanescu

Purtatorul de cuvant al BOR, Vasile Banescu, a fost numit un baiat care a intrat in politica de catre Codrin Stefanescu, vocea prin care PSD a comunicat dupa referendum. Nu sunt purtatorul de.

Apel catre Mitropolitul Banatului, dupa esecul referendumului: E momentul sa va retrageti la manastire, spre iertarea pacatelor si indreptarea mintii!

Dupa esecul referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutia Romaniei, diplomatul Vasile Popovici, fost ambasador in Maroc si Portugalia, ii cere mitropolitului Banatului sa se retraga la manastire.

Tariceanu se delimiteaza de ESECUL referendumului lui Dragnea: ALDE nu s-a implicat! Oamenii si-au exprimat totusi o optiune (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu se distanteaza de esecul referendumului si il lasa pe colegul sau de coalitie, Liviu Dragnea, sa gestioneze momentul. Tariceanu a declarat, luni, ca ALDE nu s-a implicat si nu.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )