Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vedeta al carei nume reprezinta cea mai periculoasa cautare online

Antena3 Antena3,
Vedeta al carei nume reprezinta cea mai periculoasa cautare online

Actrita si modelul Ruby Rose, cunoscuta pentru rolul din serialul Netflix Orange Is The New Black, a fost desemnata marti celebritatea al carei nume reprezinta cea mai periculoasa cautare online. continuă pe Antena3

Romania, tara cu cea mai mare evaziune la TVA, se considera nedreptatita! Ce spune ministrul Finantelor despre solutia propusa in UE?

Romania, tara cu cea mai mare evaziune fiscala in domeniu TVA din UE si care nu a luat nici o masura concreta in ultimii ani pentru a combate acest fenomen, se declara nedreptatita de solutiile propuse la nivel european in acest domeniu. Ministrul.

Fumatorii din Marea Britanie trec prin cea mai mare tranzitie. Lectia pe care o pot invata si romanii

In Marea Britanie, fumatorii trec prin cea mai mare tranzitie de la inventarea tigarii. Unul din trei fumatori a renuntat deja la tigara clasica. Le oferi nicotina de care au nevoie, pastrezi.

Ce inseamna pentru tine ca Orange are cea mai rapida retea mobila din tara

Orange Romania se bucura de o noua certificare si, implicit, cu un titlu de invidiat: cea mai rapida retea mobila din Romania, conform Ookla Speedtest Awards. Dincolo de cifre, ce inseamna.

Cum a ajuns Eforie Sud, cea mai veche statiune de pe litoralul romanesc, sa fie Cenusareasa turismului

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a anuntat la finalul sezonului estival 2018 ca Mamaia, Eforie Nord si Venus au fost statiunile cu cea mai mare cerere, iar la polul opus s-au situat Costinesti, Neptun si Eforie Sud.

Concertul Metallica din Romania este sold-out. Organizator: Cea mai rapida vanzare din istoria concertelor de pana acum

Biletele pentru concertul pe care Metallica il va sustine anul viitor in Romania au fost epuizate intr-un timp de record 24 de ore. Organizatorii sustin ca este cea mai rapida vanzare din istoria concertelor.

Cea mai mare harta formata din oameni

Peste 4. 800 de persoane au stabilit ieri, la Alba Iulia, recordul mondial cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, in interiorul careia a fost format si numarul 100, simbolizand Centenarul Marii Uniri. Orasul a intrat astfel in Guinness World Records, conform News. ro.

VIDEO Record Guinness Book pentru cea mai mare harta formata din oameni, stabilit la Alba Iulia

807 persoane, majoritatea elevi, au stabilit, sambata, la Alba Iulia, un record mondial, Romania intrand astfel in Guinness Book cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, relateaza Mediafax.

FOTO VIDEO Record Guinness la Alba Iulia: cea mai mare imagine a unei tari formata din oameni. Cifra 100 realizata simbolic in harta Romaniei

Mii de copii, tineri si adulti din 67 de localitati din toata tara au sosit sambata in Alba Iulia pentru a intra in Guinness World Records cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, in cadrul unui eveniment special. in interiorul hartii Romaniei formata din oameni a fost creata si cifra 100, in semn de respect fata de Marea Unirea de la 1918.

Cum arata cea mai mica pasare care traieste in Romania. Cantareste doar cat o moneda de 10 bani

Micuta pasare care este cunoscuta sub numele de ausel seamana cu un pitigoi si traieste mai ales in padurile de brad. Este considerata cea mica inaripata, exceptand pasarile colibri, din tot arealul euroasiatic, din Spania pana in Japonia.

Cei mai buni chefi din tara vor gati la cea mai mare sarbatoare a orasului Oradea

Toamna Oradeana, cea mai mare sarbatoare a orasului, va aduce la un loc cei mai buni chefi din Romania, care vor gati de la burgeri suculenti, preparate din rata, porc sau fructe de mare, pana la clatite delicioase, cannoli si waffles. Festivalul aduce chiar si un muzeu al bucatariei romanesti de odinioara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )