Libnet.ro
UNICEF

09:15

Vedeta de la Survivor Romania a lesinat dupa proba. Momentul halucinant de la Kanal D

Playtech Playtech,
Vedeta de la Survivor Romania a lesinat dupa proba. Momentul halucinant de la Kanal D

O vedeta extrem de iubita s-a prabusit imediat dupa proba. Competitia devine din ce in ce mai grea, iar conditiile, probele si lipsa unui somn odihnitor se resimt. Cine a lesinat dupa proba de stafeta si cum au reactionat colegii? Survivor Romania 2021: Un concurent de la Faimosi a lesinat dupa proba Survivor Romania e . continuă pe Playtech

Cum arata parintii lui Jador. Concurentul Survivor Romania 2021 e leit tatalui sau

Toata lumea il cunoaste si apreciaza pe Jador, care acum este concurentul Faimosilor de la Survivor Romania 2021. Dupa ce si-a vazut fiul la televizor in competitie tatal artistului a facut declaratii emotionante despre cantaret. Cum arata parintii lui Jador. Concurentul Survivor Romania 2021 De fiecare data cand il vad pe micul ecran, parintii artistului .

Survivor Romania 2021. A parasit competitia si colegii ei se bucura: Era un pericol pentru noi

Survivor Romania 2021. Vesti proaste pentru fanii unei concurentte care facea parte din echipa Razboinicilor. A fost nevoita sa paraseasca emisiunea dupa ce a fost protagonista unui episod violent. Survivor Romania 2021 Georgiana Lupu, eliminata Vesti proaste pentru sportiva in varsta de 24 de ani. Dupa un episod negativ intamplat joi seara, aceasta a .

Scandal monstru la Survivor Romania 2021. S-au imbrancit si si-au spus cuvinte grele: Nu spui tu nimic de tata

A fost scandal de neimaginat la Survivor Romania intre Georgiana Lupu si Musty Camara. Astfel ca situatia a scapat de sub control intre cei doi razboinici si au fost un pas de a se lua la bataie. Scandal monstru la Survivor Romania 2021 in echipa Razboinicilor, spiritele s-au incins, iar un scandal monstru a izbucnit .

Survivor Romania 2021. Cine e Lucian Barbu, de fapt. Ce drama a tinut ascunsa

Lucian Barbu, profesor de inot si antrenor personal de fitness, este unul dintre cei 12 razboinici ai show-ului Survivor Romania 2021. Barbatul are o poveste impresionanta de viata: Doctorii i-au spus spus mamei ca voi fi o leguma toata viata. Drama lui Lucian Barbu, concurent la Survivor Romania 2021. Razboinicul are o poveste de viata .

Survivor Romania 2021. S-a format deja primul cuplu? Ce au facut noaptea, printre copaci

Survivor Romania nici nu a inceput bine ca a si surprins fanii show-ului cu un posibil viitor cuplu. Ce se intampla intr-una dintre tabere si care sunt cei doi vinovati ai primei posibile idile din cadrul reality-ului? Ce au facut sportivii in timpul in care trebuiau sa se odihneasca pentru probe? Survivor Romania 2021. Se .

Schimbare majora la Survivor Romania 2021. Kanal D a facut deja anuntul

Schimbare uriasa la Survivor Romania 2021! Fanii show-ului sportiv au parte de un anunt care le da agenda peste cap. Ce se intampla cu cea mai aspra provocare de la noi? Kanal D a facut anuntul oficial. Suviror Romania 2021: Schimbare uriasa in cadrul show-ului sportiv. Anuntul Kanal D Kanal D a anuntat ca ora .

Interviu Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania

Din 9 ianuarie, de la ora 20. 00, cel de-al doilea sezon Survivor Romania a debutat la Kanal D. Emi.

Vedeta din Romania care traieste in lux si opulenta. S-a mutat in vila noua, in pandemie

O vedeta din Romania traieste in lux si opulenta. S-a mutat in vila noua, in pandemie de coronavirus. Despre cine este vorba, cititi in randurile de mai jos. Cine este vedeta de la noi care traieste in lux. Ce aroganta a facut in plina epidemie de coronavirus S-a aflat ca o vedeta din Romania traieste .

Vedeta din Romania care e gravida in acelasi timp cu fiica ei. Devine mama si bunica

O vedeta de la noi e insarcinata in acelasi timp cu fiica sa. Celebra artista urmeaza sa fevina mama, dar si bunica in acelasi timp. Despre cine e vorba si cum a surprins-o soarta pe aceasta? O vedeta de la noi,insarcinata in acelasi timp cu fiica Anul 2021 vine clar cu multe bucurii pentru familia .

Vedeta din Romania pe care Stefan Banica Jr. a vrajit-o, instant: M-a prins flama cand l-am vazut

O celebra actrita din Romania a dat la Facultatea de Teatru, in urma incurajarilor lui Stefan Banica Jr. Ea a facut dezvaluiri pentru impact. ro despre cum a fost influentata de actor sa faca acest pas. Vedeta din Romania pe care Stefan Banica Jr. a vrajit-o in varsta de 52 de ani, Bianca Brad a devenit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )