Libnet.ro
UNICEF

22:45

Vela sustine pensiile speciale: Un politist este politist 24 de ore din 24

Adevărul Adevărul,
Vela sustine pensiile speciale: Un politist este politist 24 de ore din 24

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, miercuri seara, ca sustine pastrarea pensiilor speciale ale politistilor, pentru ca acestia se supun unor riscuri permanente. Avem politisti care mor la datorie, avem pompieri care au fost in situatia de a fi raniti, de a ramane infirmi sau chiar au decedat. Un politist este politist 24 de ore din 24, a spus Vela. continuă pe Adevărul

PNL: Pensiile speciale, inventate de PDSR prin 2001, vor fi eliminate saptamana viitoare

Pensiile speciale au fost inventate de PDSR, actualul PSD, prin anul 2001, a spus Cristi Barbu, secretar general adjunct al PNL, precizand ca eliminarea acestora va fi facuta saptamana viitoare, cand se va aproba proiectul initiat de PNL in urma cu doi ani.

Ministrul Internelor, despre pensiile speciale: Exista riscurile la care fiecare politist din strada este supus. Un politist este politist 24 de ore din 24 (VIDEO)

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a prezentat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, argumentele pentru care sustine ramanerea in vigoare a pensiilor speciale pentru politisti. Astfel, seful d.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )