Libnet.ro
UNICEF

22:00

Veolia, investitii de peste 1.900 de milioane de lei in Romania, in doua decenii de activitate - Irina Munteanu, director financiar Veolia Romania

Adevărul Adevărul,
Veolia, investitii de peste 1.900 de milioane de lei in Romania, in doua decenii de activitate - Irina Munteanu, director financiar Veolia Romania

Irina Munteanu, director financiar Veolia Romania, vorbeste despre principalele realizari ale companiei in cei aproape douazeci de ani de activitate pe piata din Romania, dar si despre impactul digitalizarii asupra serviciilor oferite. continuă pe Adevărul

Profitul net al BVB a urcat cu 42% in primul trimestru, la 4,03 milioane lei

Profitul net consolidat obtinut de Bursa de Valori Bucuresti BVB) in primul trimestru al acestui an, de 4,03 milioane lei, a avansat cu 42% fata de rezultatul net obtinut in aceeasi perioada a anului trecut 2,83 milioane lei), rezultat obtinut in proportie de 93% din segmentul de tranzactionare al grupului, arata raportul publicat miercuri de BVB.

Cemacon obtine un profit de 6 milioane lei, in primul trimestru

Compania estimeaza o cifra de afaceri de 120 milioane lei si un profit net minim de 11 milioane lei, pentru finalul lui 2018 Producatorul de caramizi Cemacon Zalau CEON) a raportat, pentru primele trei luni ale acestui an, un profit net de 6,18 milioane de lei, fata de o pierdere aproape de 0,12 milioane de lei, pentru aceeasi perioada a anului trecut, in contextul unor venituri din vanzari de 21,49 milioane de lei, in crestere cu 86% fata de cele obtinute in primul trimestru din 2017, potrivit raportului publicat de emitent, ieri, pe site--ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Nordic Food: afaceri de 241 milioane lei, achizitia unui competitor, rebranding si schimbari de management

Nordic Food, una dintre cele mai mari companii in domeniul distributiei produselor alimentare premium atat in retail, cat si in HoReCa, a bifat in 2017 afaceri de 241 milioane lei, cu 5% mai mari. Tot anul trecut, compania si-a schimbat managementul,.

A fost desemnat castigatorul pentru proiectarea si constructia Pasajului de la Berceni; contractul, in valoare de peste 146 de milioane de lei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat marti ca ofertantul desemnat castigator pentru proiectarea si constructia Pasajului de la Berceni, contract in valoare de peste 146 de milioane de lei, fara TVA, este Asocierea S. - VAHOSTAV -SK, a. s.

Transelectrica: Proiect de 83 milioane lei, deblocat

Proiectul Liniei Electrice Aeriene 400 kV Oradea - Bekescsaba, o investitie de peste 83 de milioane de lei, a fost deblocat dupa 10 ani.

Ofertele financiare de la licitatia pentru cele 400 de autobuze n Bucuresti: Pretul dat de Mercedes, mai mare dect cel dat de Otokar cu aproape 31 milioane lei. Karsan - cel mai mic pret

Karsan Otomotiv Sanayii Ve Tikaret a oferit la licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru achizitia a 400 de autobuze pretul de 450. 970 lei, Asocierea Otokar Europe SAS - Otomotiv Ve Savunma Sanayi A. 826 lei, iar Mercedes Romania - 489. 122 lei, potrivit datelor publicate in SEAP.

Primaria Chisinau a aplicat pentru un proiect in domeniul educatiei in valoare de 7,9 milioane lei

Primaria Chisinau a aplicat pentru un proiect in cadrul Programului Operational Comun Romania Republica Moldova in domeniul educatiei. Proiectul a fost elaborat in parteneriat cu o organizatie din municipiul Iasi, Romania si o asociatie de afaceri din Republica Moldova, iar Primaria este aplicantul principal, care va gestiona si va asigura realizarea activitatilor.

CEC Bank - profit brut de 222 milioane lei, in 2017

CEC Bank a inregistrat un profit brut de 222,7 milioane de lei, in 2017, dupa cum ne-a spus Radu Gratian Ghetea, presedintele bancii. Potrivit domniei sale, soldul creditelor a crescut, anul trecut, cu 9,7%, respectiv cu circa 12% la persoanele fizice si cu aproximativ 9% la persoanele juridice.

Acesta e cel mai mare PESTE prins vreodata in Romania: Cantarea aproape 900 de kilograme! (FOTO)

Cel mai mare peste prins vreodata in Romania a fost capturat in anul 1890, pe bratul Sfantul Gheorghe, acesta fiind un morun de 882 de kg. Din greutatea acestuia, aproximativ 600 de kilograme erau carne, in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )