Libnet.ro
UNICEF

14:15

Verificari in mai multe localitati din Calarasi privind stabilirea vizei de resedinta

Adevărul Adevărul,
Verificari in mai multe localitati din Calarasi privind stabilirea vizei de resedinta

Numarul tot mai mare al solicitarilor privind viza de resedinta in mai mult elocalitati din tara, in apropierea alegerilor locale, i-au pus pe jar pe politistii calaraseni. Miercuri dupa-amiaza, oamenii legii desfasoara activitati, in mai multe localitati, pe linia verificarii legalitatii stabilirii vizelor de resedinta. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo. Cod galben de ceata in mai multe localitati

O atentionare nowcasting Cod galben de ceata in mai multe localitati din judetul Harghita, a fost emisa, miercuri dimineata, de Administratia Nationala de Meteorologie. Mai exact, pana la ora 10 se va.

Mai multe zone din Bucuresti si Giurgiu raman fara curent luni

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane luni fara energie electrica in anumite intervale orare, informeaza E-Distributie Muntenia, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Ciolos, la Iasi: Nu intram in cursa procentelor. Targetul nostru este sa avem primari si consilieri in cat mai multe localitati

Liderul PLUS Dacian Ciolos a afirmat, la Iasi, ca tinta Aliantei USR-PLUS este sa faca o bresa in administratie si sa castige cat mai multi primari si consilieri in intreaga tara, insa a evitat sa precizeze care ar fi procentul asteptat de liderii aliantei.

MAI: Peste 650 de sesizari, de la inceputul campaniei electorale. Cele mai multe au vizat deteriorarea afiselor electorale

De la inceputul campaniei pentru alegerile locale au fost inregistrate peste 650 de sesizari privind incalcarea legislatiei. Dintre acestea cele mai multe au fost pentru distrugere, deteriorarea sau murdarirea.

Cum au ajuns mai multe proprietati imobiliare din Mamaia la grupul de interese controlat de Radu Mazare: Ce rol a jucat actualul primar al Constantei, Decebal Fagadau

Mai multe proprietati imobiliare din Mamaia a ajuns la grupul de interese controlat de Radu Mazare, fostul primar al Constantei, potrivit jurnalistilor de la newsweek. ro. Acest lucru s-ar fi intamplat prin.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, astazi s-au inregistrat mai multe cazuri ca niciodata in Capitala. Judetul Brasov este pe locul II, iar judetul Iasi pe locul III.

Scoala inchisa dupa ce s-a aflat ca un profesor confirmat cu Covid-19 a predat la mai multe clase

In judetul Valcea au fost raportate mai multe cazuri de imbolnaviri cu Covid-19 in randul elevilor si al cadrelor didactice. O scoala si-a inchis portile, desi este posibil sa se revina asupra deciziei.

Tot mai multe forme de COVID-19 reactioneaza din ce in ce mai greu la tratament. Beatrice Mahler: Pacienti care sunt pe toate grupele de varsta

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti a povestit ca in unitatea medicala ajungi pacienti cu forme tot mai grave de COVID-19, iar din ce in ce mai multe tipologii raspund tot mai greu la tratament. Mai.

Animalele din fermele UE produc mai multe emisii decat masinile si camionetele la un loc

Vacile, porcii si alte animale de ferma din Europa produc in fiecare an mai multe gaze cu efect de sera decat toate masinile si camionetele Uniunii, atunci cand se ia in considerare impactul furajelor lor, potrivit unei noi analize a Greenpeace, citata de The Guardian.

CORONAVIRUS |Sibiu: Doua unitati de invatamant si mai multe clase, in scenariul rosu, dupa confimarea unor cazuri de infectare

Doua unitati de invatamant si mai multe clase vor trece la scenariul rosu, predare online, dupa confirmarea unor cazuri de coronavirus, potrivit unei decizii luate marti de Comitetul Judetean pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )