Libnet.ro
UNICEF

00:07

Veste bomba pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna... Vezi daca esti pe lista!

B1 B1,
Veste bomba pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna... Vezi daca esti pe lista!

Daca nu ai o pensie mare si erai ingrijorat din aceasta cauza, acum poti sta linistit. Noua Lege a Pensiilor este de partea ta. S-a schimbat si uite ce beneficii iti aduce. Vesti bune pentru toti romanii. continuă pe B1

HOROSCOP WEEKEND, 20-21 IULIE. Veste fabuloasa pentru una dintre zodii! Se intampla in sfarsit!

Horoscop weekend. Iata ce ne rezerva astrele pentru acest final de saptamana. Berbec Petreci timp cu niste prieteni cu care nu te-ai mai vazut de mult timp. Va bucurati de o reuniune la unul dintre voi.

ADIO, GRATUITATE pe tren pentru toti studentii! Veste trista de la ministrul Eugen Teodorovici

Lovitura grea pentru unii studenti! Multi dintre ei ar putea sa nu mai beneficieze de gratuitatea la transportul CFR. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca vrea sa limiteze aceasta.

Tehnologia 5G, o veste buna pentru infractori: de ce nu mai pot fi interceptati

Noul sef al Europol a facut public un avertisment foarte important legat de adoptia la scara larga a tehnologiilor de comunicatii 5G. Din cate se pare, acestea sunt benefice pentru infractorii.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )